Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Βολές» του Χατζηγεωργίου - «Η Μυριέλλα έβλεπε τον Στρακαστρούκα και...»

Μίλησε για όλα ο ηθοποιός

11 Ιανουαρίου 2022 17:23
Survivor 5: «Βολές» του Χατζηγεωργίου - «Η Μυριέλλα έβλεπε τον Στρακαστρούκα και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις «βολές» του έριξε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», όπου και εμφανίστηκε, με τον ίδιο να μιλά για όλους και για όλα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor 5 καθώς και στους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Τα λόγια του Χατζηγεωργίου για την εμπειρία του Survivor

«Ήταν ο μόνος τρόπος για να έρθουμε με την ομάδα μου σε εκπομπές, να φανούμε στην τηλεόραση και σε οτιδήποτε χρειάζεται για να δείξουμε τον σκοπό και το έργο μας. Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά.

Έβλεπες στους Μαχητές μια σύμπνοια και σε μας έβλεπες τέσσερα άτομα που έλεγες ότι ο καθένας είχε τα δικά του θέματα! Ειδικά ένα άτομο παραείχε τα δικά του θέματα.

Αν μπορώ να πω ότι το Survivor έχει έναν δείκτη δυσκολίας, το 70% είναι ξεκάθαρα η ψυχολογία και οι παίκτες στο πως θα τους διαχειριστείς», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

«Τις 4 πρώτες μέρες έβλεπε η Μυριέλλα τον Στρακαστρούκα και γελούσε. Και έλεγε ότι εγώ έχω σχέση. Και ξαφνικά αρχίζουν η Αθηνά και Βρισηίδα τρελαίνονται όταν η Ασημίνα από απέναντι είπε ότι είναι η πιο δυνατή παίκτρια η Μυριέλλα. Αρχίζουν να τη λένε η μία στην άλλη, κλαίει η Μυριέλλα off camera και έρχεται ο Στρακαστρούκας και της δίνει ένα βραχιόλι. Και λέει “γλυκούλης”. Την αγαπώ, είναι απίστευτο κορίτσι. Η Ναυσικά είναι Λάρα Κροφτ. Το δέρμα της αλαβάστρινο, δεν μυρίζει, όλοι οι άλλοι ζέχνουμε.

Έπαιξε έναν πολύ σημαντικό ρόλο η κατάσταση μέσα που άρχισε όντως να επηρεάζει την ψυχική μου υγεία. Είχα τραυματισμούς, ένα πρόβλημα στο στομάχι και είχες να διαχειριστείς το ριάλιτι που ερχόταν και έναν Τζέγκινς Χαν που κοιμόταν στο ξύλο δίπλα σου», κατέληξε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share