Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξέλιξη βόμβα στο Survivor 5: Αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου!

Δεν αποχώρησε κανείς από τους 3 υποψήφιους!

6 Ιανουαρίου 2022 00:48
Εξέλιξη βόμβα στο Survivor 5: Αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι και αν είχε κερδίσει την ατομική ασυλία της εβδομάδας, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ήταν αυτός που τελικά αποχώρησε από το Survivor 5!

στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την απόλυτη ανατροπή! Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχωρεί οικειοθελώς από το reality επιβίωσης για οικογενειακούς λόγους που προϋπήρχαν πριν πάει στο παιχνίδι.

«Πρέπει να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Αυτό σημαίνει ότι επειδή ήδη έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων, τους οποίους έχει στηρίξει ήδη ο κόσμος, δεν θα αποχωρήσει κάποιος εξ αυτών και θα κλειδώσουν οι ψήφοι» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

«Οι τρεις παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα. Θα κρατήσουμε την ίδια ψηφοφορία ως έχει, η καταμέτρηση έχει γίνει. Την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο κόσμος θα ψηφίσει μόνο εκείνους για τα ίδια λεπτά» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share