Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 15/09: Διαφωνία και άγρια κόντρα Ατζούν με Μαρινάκη - Βγήκαν τα «μαχαίρια» μετά τις διαπραγματεύσεις

Απίστευτο παρασκήνιο και «πόλεμος» μεταξύ των δύο ανδρών!

15 Σεπτεμβρίου 2021 08:18
Survivor spoiler 15/09: Διαφωνία και άγρια κόντρα Ατζούν με Μαρινάκη - Βγήκαν τα «μαχαίρια» μετά τις διαπραγματεύσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μπορεί το Survivor να απέχει αρκετό καιρό ακόμη από το να ξεκινήσει για τον πέμπτο του κύκλο, με την παραγωγή να αναζητά τους εκλεκτούς, που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά το παρασκήνιο είναι «άγριο», φέρνοντας «φουρτούνες» για τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει, εδώ και χρόνια, μια εξαιρετική συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, έχοντας καταφέρει να εδραιωθεί και στην ελληνική αγορά, με κύριο «όπλο» του το ριάλιτι επιβίωσης. Ο Ατζούν ψάχνει διαρκώς τρόπους να... απλώνει τα «πλοκάμια» του και έχει τις επαφές του με σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Μία από αυτές είναι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει έρθει δυναμικά και στο τηλεοπτικό σκηνικό, αγοράζοντας το Mega και φέρνοντας ξανά στις οθόνες μας το Μεγάλο Κανάλι. Φέτος, δε, έχει κάνει αρκετές μεγάλες μεταγραφές, ιδιαίτερα στον τομέα του infotainment, ενώ έχει επενδύσει και στη μυθοπλασία, χωρίς να αποκλείει μελλοντικά την ύπαρξη ενός ριάλιτι στο σταθμό.

«Πόλεμος» Μαρινάκη και Ατζούν

Survivor spoiler: Τι συνέβη στις σχέσεις Ατζούν-Μαρινάκη

Στο Athensmagazine.gr σας είχαμε αποκαλύψει τη διάθεση που υπήρξε από την πλευρά του, όπως από εκείνη του Ατζούν, προκειμένου να συνεργαστούν και να «κλείσουν» εν όψει του Survivor 6. Από τότε, όμως, η κατάσταση μόνο καλή δεν είναι μεταξύ των δύο ανδρών, που βρίσκονται στα «μαχαίρια».

Οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν... κάτι χειρότερο από άσχημα και οι δυο τους διακατέχονται από μια άγρια κόντρα. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αποφάσισε να μην επενδύσει σε κάποιο ριάλιτι, αλλά να δείξει στον παραγωγό και όχι μόνο, ότι η τηλεθέαση έρχεται... και χωρίς την ύπαρξή τους, κάτι στο οποίο τελικά δεν είχε άδικο, αφού τα καθημερινά νούμερα δείχνουν κυριαρχία της μυθοπλασίας για φέτος.

Ο Ατζούν, από την πλευρά του, του απάντησε... ποδοσφαιρικά, καθώς αποφάσισε να επενδύσει στην Αγγλία, εκφράζοντας ενδιαφέρον για την Χαλ, ομάδα που παίζει στην Championship και απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ του Μαρινάκη.

«Θέλω να κυματίσω τη σημαία της Τουρκίας στην Αγγλία με την επιτυχία της Χαλ Σίτι. Ελπίζω ότι το κλαμπ θα φτάσει να αποτελείται στο μέλλον από Τούρκους ανθρώπους, από τον προπονητή ως τους ποδοσφαιριστές.

Στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια ομάδα που θα ακουστεί σε όλο τον κόσμο. Αν ο Θεός το θέλει, θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις για το ενδιαφέρον του στη «News Global», με την κόντρα να κρατεί για τα καλά μεταξύ τους.

Υπάρχει, φυσικά, και νωρίτερα η απάντηση της πλευράς Μαρινάκη σε δημοσίευμα της Real Life, όπου ανέφερε πως «σχετικά με δημοσίευμά σας, (Real Life) που αναφέρεται σε υποτιθέμενη συνεργασία του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali με το MEGA, διευκρινίζεται, ότι δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας τώρα ή μελλοντικά του MEGA με τον κ. Acun Ilicali ή αχυράνθρωπους του.

Η εκτέλεση παραγωγής του τηλεπαιχνιδιού «ONE MILLION YEN» έχει ήδη ανατεθεί και υλοποιείται από τις εταιρείες συμφερόντων XAPH MΠIZOYMH RASCAL AEΒE και 2018 B.C. HELLAS PRODUCTIONS IKE με βάση το format της εταιρείας 2018 B.C. GLOBAL PRODUCTIONS IKE».

Μένει να φανεί, πάντως, το τι σχεδιάζεται από τον Μαρινάκη και το Mega, ώστε να «χτυπήσουν» το Survivor, πέρα από το ήδη υπάρχον «βαρύ χαρτί» της «Γης της Ελιάς».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share