Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 14/08: Στον «αέρα» το Survivor 5 - Μαζικά «όχι» των All Stars στον Ατζούν

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

14 Αυγούστου 2021 09:43
Survivor spoiler 14/08: Στον «αέρα» το Survivor 5 - Μαζικά «όχι» των All Stars στον Ατζούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Σπουδαίες εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με τον επόμενο κύκλο του Survivor, με τον Ατζούν να επιχειρεί να «κλειδώσει» τα ονόματα της πέμπτης «έκδοσης», αλλά να βρίσκει προς το παρόν «τοίχο» για την ιδέα των All Stars.

Η ιδέα αυτή μόνο τυχαία δεν είχε έρθει στο μυαλό του Τούρκου παραγωγού. Είδε την επιτυχία του τέταρτου κύκλου, αλλά ακόμη και την «κοιλιά» που έκανε σε κάποιο σημείο, με συνέπεια να αποφασίσει να φέρει τα μεγάλα «όπλα» πίσω στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να διατηρηθεί το ριάλιτι στην κορυφή της τηλεθέασης.

Η υπόθεση αυτή, όμως, μόνο εύκολη δεν είναι. Κι αυτό, γιατί δεν είναι απλό για οποιονδήποτε πρώην παίκτη να αφήσει για δεύτερη φορά τη ζωή του στην Ελλάδα, ώστε να βρεθεί σε ένα νησί για μερικούς μήνες, αν και το οικονομικό κομμάτι αποτελεί πάντοτε ένα δέλεαρ.

Survivor spoiler: Προβλήματα για τον Ατζούν στο να πείσει τους κορυφαίους

Ο Ατζούν, έχοντας απολαύσει μεγάλα κέρδη από τον τέταρτο κύκλο, επιχειρεί να πείσει τους πιο διάσημους των προηγούμενων «εκδόσεων» με μεγάλα κίνητρα οικονομικά, κάμπτοντας έτσι κάθε αντίστασή τους.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ωστόσο, άπαντες έχουν δημιουργήσει τη δική τους καθημερινότητα και θεωρούν, ότι έχουν λάβει όση δημοσιότητα χρειάζονταν, εκμεταλλευόμενοι τα οφέλη της. Κάπως έτσι, φαίνεται πως μέχρι τώρα ο Τούρκος δυσκολεύεται αρκετά να τους πείσει.

Με αυτό τον τρόπο, κανένα όνομα δεν έχει κλείσει ακόμη για το Survivor 5, τουλάχιστον αναφορικά με τους All Stars. Ο Ατζούν, φυσικά, δεν πρόκειται να το αφήσει εύκολα και υπενθυμίζουμε, ότι έχει εναλλακτικές λύσεις, βάζοντας γνώριμα πρόσωπα... ακόμη και στους Μαχητές. Το βέβαιο είναι, ότι θα κάνει σκληρό παζάρι, για να παρουσιάσει το κορυφαίο Survivor όλων των εποχών, ξεπερνώντας τον πρώτο και τον τέταρτο κύκλο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share