Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 29/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα το εισιτήριο για τον ημιτελικό!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

29 Ιουνίου 2021 08:31
Survivor spoiler 29/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα το εισιτήριο για τον ημιτελικό!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 29/06: ΟΛΑ έξω! Η αλήθεια είναι πως επειδή βλέπουμε νέα πράγματα στο φετινό Survivor τα spoils πέφτουν έξω! Μπορεί όμως κ όχι.

Πάμε να τα δούμε λίγο από την αρχή. Χτες είχαμε αγώνα κατάταξης με τον τελευταίο παίκτη να μην έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί απόψε και μαζί να κερδίσει το εισιτήριο για τον σημερινό αγώνα επάθλου και του απευθείας εισιτηρίου στον ημιτελικό.

Τελευταίος αναδείχθηκε ο Γιώργος Κόρομι και δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί απόψε! Ας εξηγήσουμε τι ακριβώς θα δούμε την τελευταία βδομάδα του Survivor! Χτες οι 4 φιναλίστ αγωνίστηκαν για να κερδίσουν την είσοδό τους στο σημερινό αγώνισμα που δίνουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό! Όποιος κερδίσει σήμερα πάει ημιτελικά και βγαίνει από την αυριανή ψηφοφορία. Σ' αυτόν τον αγώνα δεν έχει την ευκαιρία να παίξει ο Κόρο, ο οποίος όμως θα μπορεί να παίξει αύριο, Τετάρτη, στο αγώνισμα που δεν θα πάρει μέρος ο σημερινός νικητής που θα έχει εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή του στον ημιτελικό.

Ερωτηματικό παραμένει ο Σάκης Κατσούλης, που έλεγαν ότι από την περασμένη εβδομάδα έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στον ημιτελικό, κάτι που φαίνεται πως δεν ισχύει αφού αγωνίζεται κανονικά για το έπαθλο! Αν κερδίσει σήμερα, οριστικά και αμετάκλητα θα είναι στον ημιτελικό.

Survivor spoiler 29/06: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα το εισιτήριο για τον ημιτελικό;

Έχουμε και λέμε. Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος μάχονται για μια θέση στον ημιτελικό! Από χτες κυκλοφορούσε η πληροφορία πως η Μαριαλένα κερδίζει (για το χθεσινό αγώνισμα) κάτι που δεν συνέβη, ωστόσο επειδή τα επεισόδια έχουν γυριστεί μέρες κρατήστε μια πισινή μήπως αυτό γίνει σήμερα ή αύριο!

Κατά τα άλλα, μεγάλο φαβορί και για απόψε είναι (ποιος άλλος;) ο Σάκης Κατσούλης! Ο τερματοφύλακας του Survivor έχει αποδείξει πως είναι με διαφορά ο καλύτερος, αγωνιστικά, παίκτης και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να χάσει. Μόνο αν κάνει στην άκρη για χάρη της Μαριαλένας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share