Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ανατριχιάζει ο Τριαντάφυλλος: «Μου λέγανε να πάθω καρκίνο στα...»

Κάποιοι άνθρωποι δε διορθώνονται...

26 Ιουνίου 2021 09:12
Ανατριχιάζει ο Τριαντάφυλλος: «Μου λέγανε να πάθω καρκίνο στα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιάζει ο Τριαντάφυλλος με την προσωπική του εξομολόγηση για το Survivor και τη ζωή μετά από αυτό, με τον τραγουδιστή να έχει λάβει αρκετά θετικά και αρνητικά μηνύματα, τα οποία μοιράστηκε στο «After Dark».

«Μου λέει ο κόσμος ότι «σ’ αγαπάμε για αυτό που είσαι». Και αυτό με συγκινεί εμένα, μου δίνει δύναμη και με συγκινεί πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής ο οποίος πήγε να προσκυνήσει στον Άγιο Εφραίμ.

Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τα υβριστικά μηνύματα

«Θέλω να πω, ρε παιδιά, εκεί σε εσάς έξω που μου στέλνετε κάποια μηνύματα που είναι πάρα πολλά για κακό πράγμα, απλά εγώ εύχομαι τα καλύτερα για την οικογένεια σας και για την υγεία σας. Τα καλύτερα σε όλους εσάς γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα.

Μου έχουν στείλει μηνύματα να πάθω καρκίνο στα πλευρά, να πάθω αυτό και εκείνο. Δεν έχει σημασία, όμως, νομίζω πως ότι και να πουν αυτοί οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα ότι είναι να πάθω θα το κρίνει μόνο ένας, ο Θεός», συμπλήρωσε.

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Σάκη Ρουβά

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να «σπάει τα ρολόγια», αλλά μαζί με τον Σάκη Ρουβά θα μπορούσε και να... σπάσει τα κοντέρ, καθώς έντονη ήταν η φήμη, που τους ήθελε να συνεργάζονται καλλιτεχνική στο μέλλον.

Ο Σάκης Ρουβάς, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου του δίσκου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων απάντησε και στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί τον επόμενο χειμώνα με τον Τριαντάφυλλο.

«Ο Φοίβος είναι στα καλύτερά του. Χάρηκα πολύ σε αυτή την συγκυρία αποφάσισε να μου στείλει αυτό το τραγούδι.Και έτσι συναντηθήκαμε ξανά και είμαστε εδώ μετά την ολοκλήρωση αυτού του άλμπουμ» πρόσθεσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Είμαι πιο ώριμος από ποτέ. Η ζωή πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις για μένα, έχει άλλο νόημα, την ζω πολύ πιο έντονα και αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ».

Για το αν θα συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο, αφού έδωσε στην κάμερα ένα πλατύ χαμόγελο, σημείωσε: «Πρώτη φορά το ακούω! Που ακούγεται ακριβώς; Όχι, όχι… Πρώτη φορά το ακούω… Δεν έχω συζητήσει τίποτα για τον χειμώνα, παιδιά, απολύτως καμία συζήτηση δεν έχω κάνει».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share