Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Από το Survivor... στον Bachelor: Πρότειναν το ρόλο του «εργένη» στον πρώην της Χριστίνας

Μίλησε και για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

7 Μαΐου 2021 18:12
Από το Survivor... στον Bachelor: Πρότειναν το ρόλο του «εργένη» στον πρώην της Χριστίνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωρίζουμε όλοι για τον Σάκη Κατσούλη και τη σχέση του με την Χριστίνα Κεφαλά, αν και αυτή ανατράπηκε πλήρως με την εμπλοκή του Survivor, αλλά φαίνεται πως η πρώην παίκτρια είχε και επαφές με άνθρωπο, που είχε δεχθεί πρόταση για το «The Bachelor».

Το πρωί της Παρασκευής (7/5) στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αφού τελείωσε τον... λόγο του ο κολλητός του Σάκη Κατσούλη, μίλησε ο Κωνσταντίνος Αλαφούζος και αποκάλυψε την σχέση που είχε με την Χριστίνα αλλά και την πρόταση που είχε από τον Alpha.

Survivor 4: Το σχόλιο του πρώην της Χριστίνας και άλλοτε... υποψήφιου Bachelor

«Γνωρίζω άτομα από το Survivor. Είχα μια σχέση και με τη Χριστίνα. Χάρηκα που την είδα εκεί. Μου φάνηκε και πολύ περίεργο, γιατί δεν περίμενα να τη δω. Εύχομαι να προχωρήσει τη ζωή της. Δεν ξέρω αν είχε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Όταν ήταν μαζί μου, ήταν μαζί μου. Τώρα κάποιες φορές που είχαμε κάποιους χωρισμούς, δε ξέρω τι έκανε. Εμένα δε μου είχε αναφέρει ποτέ τίποτα για το Survivor» είπε ο Κωνσταντίνος Αλαφούζος.

Σχετικά με το Bachelor, ο πρώην σύντροφος της Χριστίνας Κεφαλά τόνισε: «Μου είχαν κάνει πρόταση για να γίνω ο Bachelor. Είχα μιλήσει λίγο, αλλά η δουλειά μου είναι άλλη και ακόμη δεν είμαι έτοιμος για παντρειές».

Survivor 4: «Ο Σάκης είναι ένας ψεύτης και με τη Μαριαλένα...»

Η Χριστίνα Κεφαλά φαίνεται πως νευρίασε αρκετά με τις τελευταίες αναφορές της Μαριαλένας και του Σάκη στο μεταξύ τους... ερωτικό τρίγωνο και σε συνέντευξή της στον «Τηλεθεατή» φρόντισε να ρίξει νέους «κεραυνούς» σε αμφότερους.

Η ίδια τις προηγούμενες μέρες ξέσπασε με αφορμή τα όσα είπε στο Survivor η Μαριαλένα για την εμπλοκή της στον χωρισμό της με τον Σάκη Κατσούλη, τονίζοντας πως ήταν λάθος να μην τα πουν όσο καιρό ήταν κι εκείνη μέσα στο παιχνίδι προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Χριστίνα για Μαριαλένα και Σάκη

Survivor 4: Οι νέες αποκαλύψεις της Χριστίνας για Μαριαλένα-Σάκη

Εσείς είπατε, από την πρώτη στιγμή, ότι με τον Σάκη υπήρξε ένα φλερτ που δεν προχώρησε, ο ίδιος δεν άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Σας ενόχλησε αυτό;

Φυσικά, δεν ήταν κάτι κρυφό. Το ήξερε αρκετός κόσμος αυτό, ούτε υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του, κι αυτό το γνωρίζει κι ο ίδιος. Δεν θα σταθώ, όμως, σε αυτό. Εάν ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για την Μαριαλένα, εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ άσχημο να αρνείται κάποια άλλη κοπέλα.

Όχι ότι με ενδιέφερε, αλλά εγώ δεν ήθελα να πω ψέματα για κάτι που είναι μέσα στην ζωή μου κι είναι αληθινό. Κι αυτό αποδείχθηκε και μετά, που τα βρήκαμε με την Μαριαλένα, το συζητήσαμε και τα λύσαμε όλα. Με αυτό που έκανε ο Σάκης, μου έδειξε ότι μπορεί να πει ψέματα για οτιδήποτε στη ζωή του. Αυτό με εκνεύρισε και με στενοχώρησε.

Τελικά έχει σχέση με την Μαριαλένα;

Αυτό που είδα, όσο ήμουν στο παιχνίδι, είναι ότι έχουν έρθει πολύ κοντά. Αν δεν υπήρχε η άλλη σχέση της Μαριαλένας, για την οποία έχει μιλήσει κι η ίδια δημόσια, θα έλεγα ότι είναι μαζί. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν μόνο οι δυο τους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχουν έρθει κοντά γιατί ήταν πολύ καιρό μαζί, συζούσαν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share