Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Νέα «καρφιά» της Χριστίνας για τον Σάκη - «Δεν ήμουν κάτι περιστασιακό και το ξέρουν όλοι»

Έβγαλε ξανά όλα του τα άπλυτα!

4 Μαΐου 2021 19:36
Survivor 4: Νέα «καρφιά» της Χριστίνας για τον Σάκη - «Δεν ήμουν κάτι περιστασιακό και το ξέρουν όλοι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα «καρφιά» για τον Σάκη Κατσούλη και τη μεταξύ τους σχέση άφησε η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή τους στο Survivor και το τι έχει πραγματικά συμβεί μεταξύ τους, έχοντας προ ημερών κάνει μια ανάρτηση που άμεσα κατέβασε.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε συνέντευξη στον «Τηλεθεατή» και σχολίασε τη στάση που κράτησε μπαίνοντας στο παιχνίδι και την σχέση του με την Μαριαλένα.

Νέα «καρφιά» της Χριστίνας για τον Σάκη στο Survivor

Survivor 4: Οι νέες «μπηχτές» της Χριστίνας για τον Σάκη και τη σχέση τους

Ενώ εσείς είπατε, από την πρώτη στιγμή, ότι με τον Σάκη υπήρξε ένα φλερτ που δεν προχώρησε, ο ίδιος δεν άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Σας ενόχλησε αυτό;

Φυσικά, δεν ήταν κάτι κρυφό. Το ήξερε αρκετός κόσμος αυτό, ούτε υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του, κι αυτό το γνωρίζει κι ο ίδιος. Δεν θα σταθώ, όμως, σε αυτό. Εάν ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για την Μαριαλένα, εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ άσχημο να αρνείται κάποια άλλη κοπέλα.

Όχι ότι με ενδιέφερε, αλλά εγώ δεν ήθελα να πω ψέματα για κάτι που είναι μέσα στην ζωή μου κι είναι αληθινό. Κι αυτό αποδείχθηκε και μετά, που τα βρήκαμε με την Μαριαλένα, το συζητήσαμε και τα λύσαμε όλα. Με αυτό που έκανε ο Σάκης, μου έδειξε ότι μπορεί να πει ψέματα για οτιδήποτε στη ζωή του. Αυτό με εκνεύρισε και με στενοχώρησε.

Τα... άπλυτα της Μαριαλένας για τον Σάκη που εξόργισαν την Χριστίνα

Σε μια απίθανη κίνηση προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με την ίδια να διαλέγει μπροστά σε όλους τους παίκτες να βγάλει όλα... τα άπλυτα του χωρισμού με τον Σάκη Κατσούλη.

Αρκετοί είχαν μαζευτεί στην καλύβα, ώστε να συζητήσουν και η κουβέντα πήγε στο πώς μπήκε στο παιχνίδι η Μαριαλένα, με την ίδια να αποκαλύπτει κι άλλες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Σάκη. Μίλησε, δε, για το ότι περίπου δύο με τρεις εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, μπήκε στη ζωή του η Χριστίνα.

Survivor 4: Η Μαριαλένα τα έβγαλε... όλα στην φόρα για τον χωρισμό με τον Σάκη

Ο Σάκης επέμενε πως δεν υπήρχε κάτι σοβαρό με την Χριστίνα, αλλά η Μαριαλένα δεν είχε τελειώσει εκεί, τονίζοντας πως σε ένα giveaway της εκείνος την είχε φωτογραφίσει στο δικό της καναπέ, με αποτέλεσμα αργότερα να του ζητήσει το λόγο.

Ο Παύλος, πάντως, από την πλευρά του άρχισε να μιλά για το γάμο του ζευγαριού, ζητώντας να στήσει το σκηνικό, μιας και η εταιρεία του ασχολείται με αυτό το αντικείμενο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share