Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η ανάρτηση της Κεφαλά για Μαριαλένα-Σάκη που ανέβασε και κατέβασε από το instagram

Το instastory της Χριστίνας Κεφαλά

27 Απριλίου 2021 18:23
Survivor 4: Η ανάρτηση της Κεφαλά για Μαριαλένα-Σάκη που ανέβασε και κατέβασε από το instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Σε μία ανάρτηση προχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά για τους Μαριαλένα-Σάκη που ανέβασε αλλά κατέβασε από το instagram! Όπως όλοι γνωρίζουμε η Χριστίνα Κεφαλά ήταν το φλερτ που είχε ο Σάκης Κατσούλης για λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τώρα, βέβαια, που η Μαριαλένα και ο Σάκης είναι μαζί στο Survivor, πολλές είναι οι φήμες που κάνουν λόγο για επανασύνδεση και ειδικά μετά από όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο με την σκηνή που του έκανε!

Πριν από αυτό, όμως, εχθές η Μαριαλένα αποκάλυψε για πρώτη φορά το παρασκήνιο του χωρισμού τους με τον Σάκη και αναφέρθηκε και στην ύπαρξη της Χριστίνας στην ζωή του.

«Στην αρχή ένιωθα αδικημένη, γιατί λέω ρε φίλε έχω φάει… δύο μήνες τώρα, με όλες τις κακουχίες, με όλη την πείνα με όλα αυτά και μου φέρνεις τον Σάκη με την Χριστίνα, που εγώ με την Χριστίνα, όταν εγώ χώρισα με τον Σάκη, ο Σάκης τραβιόταν με την Χριστίνα. Μέναμε μαζί με τον Σάκη δύο χρόνια συζούσαμε, είμασταν οικογένειες Πάσχα, Χριστούγεννα κτλπ. Του είχα κάνει σκηνικό γιατί η Χριστίνα έκανε ένα giveaway στο Instagram, την είχε βγάλει φωτογραφία στην πολυθρόνα μου. Του έστειλα μήνυμα και του λέω αύριο έρχομαι να πάρω τα πράγματα μου από το σπίτι και πες την κοπέλα σου ότι από αύριο δεν θα έχει πολυθρόνα να ποζάρει», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα στους συμπαίκτες της.

Η Χριστίνα Κεφαλά θέλησε να απαντήσει δημόσια στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα από κάποια instastories, τα οποία όμως διέγραψε μετά από λίγο.

«Επειδή τώρα είδα αυτό που συνέβη στην αρχή του επεισοδίου του Survivor, έχω να κάνω την εξής ερώτηση. Γιατί τόσο καιρό που ήμουν στον παιχνίδι δεν σχολιάστηκε κάτι να πάρω θέση, να πω τα πράγματα όπως έχουν. Για γέλια αυτά που λέγονται για μένα και να πω και κάτι ακόμα. Ήξερα εγώ ποιανού είναι η πολυθρόνα;», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

Το instastory της Χριστίνας Κεφαλά

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share