Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τζέιμς Καφετζής: Είδαμε την μητέρα από το μεγάλο φαβορί του Survivor και η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική

Σαν δυο σταγόνες νερό!

7 Μαΐου 2021 08:23
Τζέιμς Καφετζής: Είδαμε την μητέρα από το μεγάλο φαβορί του Survivor και η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχει κάνει τους πάντες να συζητούν το όνομά του και με καλά λόγια και με όχι τόσο καλά, ενώ και οι τσακωμοί του μέσα στο παιχνίδι είναι πολλοί. Πόσα πράγματα γνωρίζετε για τον «Πρίγκιπα» του φετινού Survivor»; Έχετε δει πόσο πολύ μοιάζει με τη μητέρα του;

Ο τίτλος αυτός έχει απονεμηθεί στον Τζέιμς Καφετζή εξαιτίας των χαρακτηριστικών του πρώτα από όλα και έπειτα από τον χαρακτήρα που έχει δείξει από την αρχή μέσα στο παιχνίδι.

Ο Τζέιμς κατάγεται από τη Ρόδο και είναι διοργανωτής Boat Party. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Όσο για το επάγγελμα που έχει σπουδάσει; Όπως αναφέρει και ο ίδιος στο βιογραφικό του σπούδασε στην Αγγλία φαρμακευτική χημεία.

Μία από τις μεγάλες του αγάπες είναι η θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα. Ο ίδιος πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης, πίστευε ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Εκτός από τον πατέρα του όμως και τον αδερφό του, στη ζωή του έχει μια υπέροχη μητέρα που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τη λατρεύει πολύ. Μάλιστα ο ίδιος σε πρόσφατο έπαθλο επικοινωνίας είχε αυτοχαρακτηριστεί "μαμάκιας"!

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς; Είναι η εκπληκτική ομοιότητά τους. Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος σε στιγμιότυπα του παιχνιδιού που συμμετέχει λατρεύει τη μητέρα του και του λείπει πολύ.

Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τη μητέρα του και θα πάθετε πλάκα με την ομοιότητά τους.

Τζέιμς Καφετζής: Είδαμε την μητέρα από το μεγάλο φαβορί του Survivor

Μητέρα Τζέιμς Καφετζή

Μητέρα Τζέιμς Καφετζή Survivor

Μητέρα Τζέιμς Καφετζή Survivor

Survivor spoiler: Το πήραν το μήνυμα - Στον τελικό ο Τζέιμς!

Survivor spoiler: Τι και αν από πολλούς έχει βρεθεί στο στόχαστρο, ο Τζέιμς Καφετζής έστειλε το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα ο Τζέιμς Καφετζής, για ακόμα μια φορά που βρέθηκε υποψήφιος, κατάφερε να μείνει πανηγυρικά στο Survivor, αφού βρέθηκε στην κορυφή από την προτίμηση του κόσμου! Τι σημαίνει αυτό; Πως το ρεύμα του είναι τέτοιο που τον πάει απευθείας στον τελικό! Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να έχει παραμείνει στο Survivor μετά από 9 υποψηφιότητες ωστόσο ο πιο δυνατός παίκτης στο τηλεοπτικό κοινό δείχνει να είναι ο Τζέιμς. Και γιατί το λέμε αυτό! Διότι πιστεύουμε πως αν στην χθεσινή ψηφοφορία υπήρχε και το όνομα του Ντάφυ, θα ήταν αυτός που θα είχε αποχωρήσει. Διότι και έχει κουράσει και αδύναμος αγωνιστικά είναι. Και αυτό φαίνεται πως κάθε φορά που βγαίνει υποψήφιος παίρνει όλο και λιγότερες ψήφους σε αντίθεση με τον Τζέιμς, που χτες κατάφερε το απίστευτο.

Survivor spoiler: Το πήραν το μήνυμα - Στον τελικό ο Τζέιμς!

Ποιο ήταν αυτό;

Ότι όχι απλά έμεινε πανηγυρικά στο Survivor αλλά κράτησε στο παιχνίδι και τον φίλο του, Νίκο Μπάρτζη, παρότι απέναντι είχαν έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Παύλος Γαλακτερός. Αυτό δείχνει πως ο Τζέιμς έχει κοινό τέτοιο που μπορεί να επηρεάσει πολλά στο παιχνίδι! Από την στιγμή που κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του Τζέιμς αλλά και του Νίκου απέναντι σε έναν παίκτη όμως είναι ο Παύλος ποιος μπορεί να μας πει ότι δεν μπορούν να το καταφέρουν με οποιοδήποτε άλλο αντίπαλο!

Ποιος θα καταφέρει να διώξει τον Τζέιμς; Προς το παρόν κανείς, εκτός και αν βρεθεί υποψήφιος δίπλα σε μια δυάδα Ηλία και Σάκη που δεν γνωρίζουμε ακόμα τι αντίκτυπο έχουν στον κόσμο, όμως αποτελούν σίγουρα δύο δυνατούς παίκτες που έχουν κοινό έξω. Το μήνυμα πάντως το έστειλε ο Τζέιμς και αυτό είναι πως μια θέση στον μεγάλο τελικό του Survivor 4 του ανήκει! Διαφωνείτε;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share