Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 07/05: "Θα διώξω και σένα..." - Άγρια επίθεση Τζέιμς σε Σάκη!

Κόλαση στην παραλία - Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο

7 Μαΐου 2021 07:39
Survivor spoiler 07/05:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Κόλαση μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού στην παραλία των κόκκινων και μπλε με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Καφετζή!

Ο Ροδίτης παίκτης, μετά την παραμονή του ίδιου και του Νίκου στο παιχνίδι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και πανηγυρίζει την επιτυχία αυτή. Μάλιστα δεν διστάζει μπροστά σε συμπαίκτες και αντιπάλους να εκφράζεται με ειρωνεία και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Έτσι κάποια στιγμή, το επόμενο πρωινό της αποχώρησης του Παύλου, ο Σάκης Κατσούλης τον άκουσε να ειρωνεύεται τον ίδιο χωρίς μάλιστα να είναι μπροστά και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. Η αλήθεια είναι πως ο Τζέιμς πιστεύει πως πλέον ο κόσμος είναι στο πλευρό του και πως έχει τη δύναμη να τους... διώξει όλους! Μάλιστα υπάρχουν κάποιοι "σπιούνοι" στην παραγωγή που τους διαρρέουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και ο Τζέιμς γνωρίζει καλά πως όσες φορές έχει βγει υποψήφιος βγαίνει και πρώτος στην δημοφιλία.

Το γεγονός μάλιστα πως στο παιχνίδι παρέμεινε και ο φίλος του, Νίκος Μπάρτζης, είναι κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα αφού δείχνει πως η δυναμική του μπορεί να επηρεάσει και άλλες... ψήφους. Πλέον τον Τζέιμς δεν τον νοιάζει αν θα είναι υποψήφιος αλλά περισσότερο ποιοι θα βρεθούν απέναντί του.

 Survivor spoiler 07/05: 'Θα διώξω και σένα...'

Survivor spoiler: Άγριος τσακωμός με τον Σάκη

Και εκεί που μιλούσε με τον Νίκο Μπάρτζη (σχετικά δυνατά για να τον ακούσουν) ο Τζέιμς αναφέρθηκε στον Σάκη τονίζοντας πως "σιγά σιγά θα έρθει η ώρα και άλλων παικταράδων που μπήκε 2 μήνες μετά στο παιχνίδι και το παίζουν αρχηγοί". Αυτή ήταν η ατάκα που έφτασε στα αυτιά του Σάκη Κατσούλη και τον έκανε έξαλλο! Αμέσως ο τερματοφύλακας απάντησε με τον Τζέιμς να του τονίζει με ειρωνεία πως "Θα σε διώξω και σένα...", με τον Σάκη να βγαίνει από τα ρούχα του και τον Τριαντάφυλλο να προσπαθεί να τον κρατήσει! Όπως και να έχει η κατάσταση στο νησί με τα δύο παιδιά, τον Τζέιμς και τον Νίκο, είναι χειρότερη από ποτέ! Αλλά ο κόσμος έχει περάσει το μήνυμά του, όπως άλλωστε σας αναλύσαμε και χτες και ο Τζέιμς έχει το πάνω χέρι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share