Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 06/05: Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε τρεις

Τι ποσοστά συγκέντρωσαν οι τρεις παίκτες;

6 Μαΐου 2021 08:04
Survivor spoiler 06/05: Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε τρεις

Survivor spoiler: Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους Τζέιμς Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη και Παύλο Γαλακτερό εξελίχθηκε στη χθεσινή ψηφοφορία του Survivor 4.

Οι τρεις παίκτες της μπλε ομάδας ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και εμείς σας είχαμε αποκαλύψει εξ αρχής πως η τάση έδειχνε παραμονή του Παύλου και αποχώρηση του Νίκου. Μπορεί η τάση αυτή να μην επιβεβαιώθηκε όμως δεν απείχε και πολύ από την πραγματικότητα! Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας και οι τρεις παίκτες πέρασαν από την κορυφή και οι τρεις παίκτες βρέθηκαν στην τελευταία θέση με την μπίλια να κάθεται στην αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός πως ο Παύλος έμεινε τελευταίος προς το τέλος της ψηφοφορίας, αφού ψηφίστηκε μαζικά αρχικά, ήταν στην κορυφή, όμως το τελευταίο τέταρτο πήρε ελάχιστες ψήφους και έμεινε τελευταίος.

Ήταν μια ψηφοφορία που σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών και ο λόγος είναι ο εξής! Πως οι φανς του Τζέιμς και του Νίκου έπρεπε να ψηφίσουν και τους δύο για να παραμείνουν, επομένως ψήφισαν δύο φορές. Παρόλα αυτά για πολύ λίγο κατάφεραν να στείλουν τον Παύλο πίσω στην Ελλάδα, αφού η διαφορά ανάμεσα στους τρεις παίκτες ήταν πολύ μικρή.

Survivor spoiler 06/05: Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε τρεις

Survivor spoiler: Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος δείχνει να έχει ιδιαίτερο ρεύμα. Όσες φορές έχει βγει υποψήφιος έχει βγει πρώτος στην ψηφοφορία και αυτό δείχνει πως δύσκολα δεν θα φτάσει μέχρι την τελική φάση, αφού και κοινό έχει "χτίσει" και καλός αγωνιστικά είναι.

Στην δεύτερη, με μικρή διαφορά ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος με την σειρά του δείχνει πως κι αυτός είναι πολύ αγαπητός στο κοινό, με τον Παύλο να μην τα καταφέρνει και να μένει τρίτος και αυτή την στιγμή που μιλάμε να βρίσκεται στο ξενοδοχείο, με τελικό προορισμό την Ελλάδα.

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά που συγκέντρωσε ο κάθε παίκτης:

  • Τζέιμς Καφετζής 36%
  • Νίκος Μπάρτζης 34%
  • Παύλος Γαλακτερός 30%
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share