Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ετοιμάζει μαζικές μηνύσεις ο Παππάς - Στην αντεπίθεση ο ηθοποιός

Δε θα αφήσει έτσι τις προσβολές ο ηθοποιός

25 Απριλίου 2021 14:55
Survivor spoiler: Ετοιμάζει μαζικές μηνύσεις ο Παππάς - Στην αντεπίθεση ο ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Εν εξάλλω καταστάσει βρίσκεται ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση και να προχωρήσει σε μαζικές μηνύσεις για κόσμο, που έχει αναφερθεί στον ίδιο με πολύ άσχημες εκφράσεις.

Ο ηθοποιός αποδείχθηκε στη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης μια προσωπικότητα παραπάνω από δυναμική, ξεπερνώντας σε πολλές περιπτώσεις τα όρια. Ο ίδιος, είτε μιλώντας στην κάμερα είτε απευθύνοντας το λόγο σε συμπαίκτες και αντιπάλους, έχει χρησιμοποιήσει πολύ «βαριές» εκφράσεις, όπως το «καρκίνωμα» για την Άννα Μαρία ή το «σαθρό μυαλό» για τον Τζέιμς μεταξύ άλλων. Η κάθε κίνησή του, δε, είχε έντονη τη δόση στρατηγικής και ο συνδυασμός των δύο προαναφερθέντων παραγόντων, τον έκανε αντιπαθή από κάποια στιγμή κι έπειτα στο κοινό.

Survivor spoiler: Παίρνει την νομική οδό ο Αλέξης Παππάς

Οι αντιδράσεις στο Twitter στο άκουσμα της αποχώρησής του, άλλωστε, δείχνουν το πόσο ο κόσμος τον ήθελε εκτός Survivor, αλλά αρκετοί εκφράστηκαν υπέρ του δέοντος, με εκφράσεις προσβλητικές, όπου εύχονταν μέχρι και... το θάνατο του Αλέξη. Αυτές οι αναρτήσεις είχαν ήδη ενοχλήσει το δικηγόρο του, όταν ακόμη ο Παππάς ήταν στο παιχνίδι και, τώρα που γύρισε, δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα, είναι αρκετά πιθανό ο Αλέξης Παππάς να ετοιμάσει μαζικές μηνύσεις έναντι όσων του απευθύνθηκαν στα social media με τόσο προσβλητικό τρόπο, ξεπερνώντας την απλή κριτική για τη δράση του στο παιχνίδι. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, θα μιλήσει άμεσα με το δικηγόρο του και θα αποφασίσει το αν θα πάει στο επόμενο βήμα, κάτι που δεν έκανε νωρίτερα παρά τις φήμες ο Γιώργος Κοψιδάς.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share