Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ο Αλέξης θα στενοχωρηθεί πολύ όταν βγει έξω και δει όσα λένε...»

Στην αντεπίθεση η κολλητή του!

14 Απριλίου 2021 19:03
Survivor 4: «Ο Αλέξης θα στενοχωρηθεί πολύ όταν βγει έξω και δει όσα λένε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέση υπέρ του Αλέξη Παππά πήρε μια πολύ καλή φίλη του, με τη Δώρα Μιχαήλ να μιλά στο «Ευτυχείτε» για τον χαρακτήρα του και τα τεκταινόμενα στο Survivor.

Ο ηθοποιός είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα που έχει φέτος το Survivor καθώς με την συμπεριφορά του έχει απασχολήσει πολύ τόσο το κοινό όσο και τους συμπαίκτες του. Έχει βγάλει από τα ρούχα τους πολλούς στον Άγιο Δομίνικο και ο τελευταίος μέχρι σήμερα ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, που γενικά ήταν ψύχραιμος τόσο καιρό σαν χαρακτήρας.

Survivor 4: Η τοποθέτηση της κολλητής του Αλέξη

«Δεν τον αναγνωρίζω ούτε εγώ τον Αλέξη στο παιχνίδι αλλά νομίζω ότι αυτό συμβαίνει και με φίλους άλλους παικτών. Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ ιδιαίτερες οπότε είναι λογικό, είναι πραγματική επιβίωση, και βγαίνουν και ένστικτα επιβίωσης κι έχουμε ακούσει κι άλλους παίκτες που έχουν φύγει από το Survivor να λένε πως ούτε οι ίδιοι δεν αναγνώριζαν τον εαυτό τους για πράγματα που ήταν πάρα πολύ μικρά», είπε μεταξύ άλλων.

Survivor spoiler: "Γαμ@μ@ν@ ψυχάκι μπ@στ@ρδ@ ψόφα!" - Τραγικό, εύχονται στον Αλέξη Παππά να πεθάνει!

Survivor spoiler: Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του 2021 με άνανδρους τύπους να εύχονται σε έναν άνθρωπο να πεθάνει επειδή δεν τους αρέσει η συμπεριφορά του μέσα σ' ένα ριάλιτι!

Ο λόγος φυσικά για τον Αλέξη Παππά, με τα "καντήλια" στο προφίλ του στο Instagram να δίνουν και να παίρνουν, ενώ υπάρχουν κι άλλοι "μάγκες" που λένε πως αν τα σβήσει θα τον κάνουν ρεζίλι μέσα από την Σούλα Γκλάμουρους!

Δηλαδή όταν εύχεσαι σ' έναν άνθρωπο να πεθάνει θα πρέπει να αφήνεις αυτές τις... ευχές γιατί αλλιώς θα σε κάνουν ρεζίλι! Δεν πάτε καθόλου καλά ορισμένοι τύποι.

Αξίζει να σημειωθεί πως την σελίδα του Αλέξη Παππά στο Instagram διαχειρίζεται ένας στενός του φίλος, όσο ο ηθοποιός βρίσκεται μέσα στο Survivor 4 και στον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε μερικές από τις... ευχές προς το πρόσωπο του Αλέξη Παππά παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler:

Survivor spoiler:

ραγικό, εύχονται στον Αλέξη Παππά να πεθάνει!

ραγικό, εύχονται στον Αλέξη Παππά να πεθάνει!

Τραγικό, εύχονται στον Αλέξη Παππά να πεθάνει!

Survivor spoiler

Survivor spoiler Αλέξης Παππάς

Survivor spoiler Αλέξης Παππάς βρίσιμο

Survivor spoiler Αλέξης Παππάς

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share