Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Survivor 4: Οι καρύδες έστειλαν... στον οδοντίατρο τον Πάνο Καλίδη!

«Γ@μώ τις καρύδες»!

22 Μαρτίου 2021 20:33
Survivor 4: Οι καρύδες έστειλαν... στον οδοντίατρο τον Πάνο Καλίδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ακόμη απίθανο περιστατικό είχε να μας προσφέρει το φετινό Survivor, καθώς οι καρύδες φαίνεται πως έστειλαν... στον οδοντίατρο τον Πάνο Καλίδη, σε μια περίπτωση πρωτοφανή μετά από τέσσερις κύκλους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μπορεί ο αγαπημένος τραγουδιστής, που παράλληλα έγινε... αγγελιοφόρος του έρωτα, να μην έκοψε την συνήθεια με τις καρύδες ακόμα και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ωστόσο όπως φάνηκε από μία ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το εξωτικό αυτό φρούτο του προκάλεσε πρόβλημα με τα δόντια του.

Survivor 4: Μετά τις καρύδες... στον οδοντίατρο ο Καλίδης

Ο Πάνος Καλίδης ανέβασε μία φωτογραφία από τον οδοντίατρό του και εξήγησε στους διαδικτυακούς του φίλους πως για όλα φταίνε αυτές οι καρύδες.

Πάνος Καλίδης στον οδοντίατρο

Survivor 4: Σπαρακτικό - Η στιγμή που ο Πάνος Καλίδης παίρνει στην αγκαλιά τα παιδιά του

Survivor 4: Έχουν περάσει αρκετές ώρες από την στιγμή που ταξίδεψε ο Πάνος Καλίδης από τον Άγιο Δομίνικο και έφτασε στην Ελλάδα με εκείνον να ανυπομονεί να πάει στο σπίτι του.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος έφτασε νωρίτερα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου και τον αποθανάτισε ο φακός των ρεπόρτερ κατά την άφιξη του.

Survivor 4: Η επιστροφή και η αγκαλιά στα παιδιά του

Ο Πάνος Καλίδης έφτασε στην Ελλάδα πριν από μερικές ώρες όπου και αμέσως πήγε σπίτι του και η αγαπημένη του σύζυγος ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο από τη στιγμή που τον υποδέχονται τα παιδιά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες την οικειοθελή αποχώρησή του από το παιχνίδι και όπως είναι φυσικό περίμενε πώς και πώς να δει από κοντά τα παιδιά του αλλά και την αγαπημένη του, Λεάννα Μάρκογλου.

Με το που άκουσαν τα παιδιά τα κλειδιά στην πόρτα, έτρεξαν αμέσως και έπεσαν πάνω στον Πάνο Καλίδη, ενώ το ίδιο έκανε και η Λεάννα Μάρκογλου.

Το βίντεο από την υποδοχή του Πάνου Καλίδη στο σπίτι μετά το Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share