Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Αποκαλυπτικός ο Πάνος Καλίδης: "Δεν το περίμενα αλλά πρέπει να..."

Τι είπε στο δρόμο της επιστροφής

19 Μαρτίου 2021 00:33
Survivor 4 - Αποκαλυπτικός ο Πάνος Καλίδης:

Survivor 4: Απίστευτη η αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα όταν εκείνος βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο.

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Καλίδης όταν επέστρεψε στο σπίτι του ήταν αρκετά συγκινημένος όταν είδε τα δύο του παιδιά.

Μεγάλη η αποκάλυψη του Καλίδη.

Survivor 4: Τι αποκάλυψε μέσα στο αεροπλάνο

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Πάνος Καλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor και μάλιστα, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, περιέγραψε στους διαδικτυακούς του φίλους ένα απίστευτο σκηνικό που συνέβη μέσα στο αεροπλάνο.

O αγαπημένος τραγουδιστής, αποχώρησε οικειοθελώς την περασμένη Κυριακή από το παιχνίδι καθώς δεν άντεξε τις συνθήκες. Ο ίδιος μάλιστα, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την αποχώρησή του παραδέχθηκε πως αν μπορούσε να ψηφίσει τον εαυτό του θα το είχε κάνει.

«Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και με στεναχωρούσε πάρα πολύ και με την ιδέα ότι με βλέπουν και οι δικοί μου στην Αθήνα ένιωθα περίεργα. Δεν σου κρύβω ότι ντρεπόμουν», είπε ο τραγουδιστής.

Το βίντεο του Πάνο Καλίδη μέσα από το αεροπλάνο κατά την επιστροφή του από το Survivor

«Δεν το περίμενα αλλά πρέπει να φάνηκε στον κόσμο ότι πεινάγαμε πάρα πολύ… Και όντως μια καρύδα τρώγαμε. Οι αεροσυνοδοί μου φέρανε δυο σακουλίτσες και κάτι σοκολατάκια. Και τους λέω γιατί δυο και μου απαντάνε: Πάρε πάρε εσείς πεινάγατε», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram του.

Survivor spoiler 18/03: Η κωλοτούμπα του αιώνα - Κόρο και Ασημακόπουλος πλησιάζουν ξανά τον Ντάφυ!

Survivor spoiler: Τι και αν μετά το τέλος του συμβουλίου τσακώθηκαν ξανά, Κόρο, Ασημακόπουλος και Ντάφυ θα έρθουν κοντά με τον Τριαντάφυλλο ξανά.

Αυτό και αν είναι ανατροπή! Το δίδυμο της συμφοράς στη κόκκινη ομάδα αναγκάζεται να προσεγγίσει ξανά τον Τριαντάφυλλο! Όχι ότι θα κάνουν ξανά την παρέα του παρελθόντος, όμως μην περιμένετε να δείτε πχ τον Γιώργο Κόρομι να μην του ξαναδώσει να φάει ψάρια! Αυτό ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν και υπάρχει λόγος!

Ήδη οι πρώτες ώρες μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά είναι διαφορετικές στην παραλία για τους τρεις άνδρες αλλά και τον Τριαντάφυλλο γενικότερα! Η κλίκα της κόκκινης ομάδας πήρε το μήνυμά της και καλείται να αλλάξει άμεσα τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς! Τι θα δούμε τις επόμενες μέρες που θα μας εξοργίσει ακόμα περισσότερο; Δεν θέλει και πολύ μυαλό.

Κόρο και Ασημακόπουλος πλησιάζουν ξανά τον Ντάφυ

Survivor spoiler: Κόρο και Ασημακόπουλος πλησιάζουν ξανά τον Τριαντάφυλλο

Όπως σας είπαμε οι δύο Γιώργηδες της κόκκινης παραλίας αναμένεται να προσεγγίσουν ξανά τον τραγουδιστή και να σταματήσουν να είναι επιθετικοί μαζί του, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και με την Μαριάνθη! Ο λόγος είναι απλός. Ντάφυ και Μαριάνθη απέδειξαν πως κάνουν μεγάλο "γκελ" στον κόσμο, αφού όχι απλά παρέμειναν για ακόμα μια βδομάδα στον Άγιο Δομίνικο αλλά πέταξαν και εκτός ριάλιτι τον Γιώργο Κοψιδά, έναν πολύ δυνατό παίκτη που μέχρι πρόσφατα μετρούσε αρκετά στο τηλεοπτικό κοινό!

Survivor spoiler 18/03

Όμως τα αποτελέσματα μίλησαν! Ο κόσμος στηρίζει φανερά τους δύο απομονωμένους παίκτες της κόκκινης ομάδας και οι υπόλοιποι όσο τους αφήνουν στην απ' έξω τους δυναμώνουν κι άλλο! Αυτό το μήνυμα το έχουν πάρει και κυρίως ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος και αναμένεται να δούμε μια ανεπανάληπτη κωλοτούμπα, διότι κατάλαβαν πως μόλις βρεθούν στον τάκο θα είναι από τα φαβορί για να αποχωρήσουν! Και αργά ή γρήγορα από τον τάκο θα περάσουν όλοι, οπότε επιβάλλεται να αλλάξουν συμπεριφορά και αντιμετώπιση απέναντι στους Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share