Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 18/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Βόμβα στη πρώτη θέση

Αναλυτικά τα ποσοστά!

18 Μαρτίου 2021 21:11
Survivor spoiler 18/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Βόμβα στη πρώτη θέση
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Παρελθόν από το Survivor 4 αποτελεί ο Γιώργος Κοψιδάς, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση σε πολλούς!

Το Athensmagazine.gr όμως σας έχει ακόμα μια αποκλειστικότητα που θα σας προκαλέσει τεράστια έκπληξη! Ποια είναι αυτή; Το γεγονός πως η Μαριάνθη έχει τεράστιο κοινό από πίσω της και κατάφερε να βρεθεί στη πρώτη θέση, πάνω και από τον Τριαντάφυλλο, με μικρή ωστόσο διαφορά!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ακόμα ένα συμβάν που μας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι πως ο Γιώργος Κοψιδάς, όχι απλά βρέθηκε στη τελευταία θέση αλλά είχε και μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη! Από τα πρώτα κιόλας τηλεφωνήματα φαινόταν πως ο ηθοποιός δεν θα συνεχίσει στο Survivor!

Και αυτό που μας προκαλεί εντύπωση είναι πως ο Γιώργος Κοψιδάς στην αρχή του Survivor ήταν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες, ενώ στις ψηφοφορίες του αγαπημένου παίκτη της εβδομάδας έβγαινε δεύτερος πίσω από την Κάτια Ταραμπάνκο!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορίας παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler 18/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας - Βόμβα στη πρώτη θέση

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler 18/03: Άγριος καυγάς μετά το Συμβούλιο - Η ατάκα του Ντάφυ που εξόργισε Κόρο και Ασημακόπουλο!

Survivor spoiler 18/03: Άγριος καυγάς ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά με πρωταγωνιστές ποιους άλλους πέρα των Τριαντάφυλλου, Γιώργο Κόρομι και Γιώργο Ασημακόπουλο!

Τι πραγματικά συνέβη; Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε του Open, μετά το τέλος του συμβούλιου και την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά επικράτησε ένας μικρός πανικός! Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες, όταν αποχωρούν από το συμβούλιου, επιβιβάζεται η κάθε ομάδα σε ένα βανάκι όπου τους οδηγούν στις παραλίες.

Λίγο πριν επιβιβαστεί η κόκκινη ομάδα στο βανάκι της ο Τριαντάφυλλος φέρεται να επιτέθηκε στους δύο Γιώργηδες αφού εκείνοι ήταν απογοητευμένοι και κάτι ψιθύριζαν μεταξύ τους. Εκείνη τη στιγμή ο Ντάφυ πετάχτηκε και τους είπε μια ατάκα (χωρίς να έγινε γνωστό ποια) και η αντίδραση των άλλων δύο ήταν άμεση! Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κόρο επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο και με την επέμβαση των ψυχραιμότερων επανήλθε η ψυχραιμία, όσο αυτό γίνεται!

Άγριος καυγάς μετά το Συμβούλιο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open ο Τριαντάφυλλος ήταν νευριασμένος με την ατάκα του Κοψιδά που είπε φεύγοντας πως ο κόσμος θέλει τον Ντάφυ μέσα επειδή κάνει ριάλιτι.

Επομένως η επόμενη βδομάδα αναμένεται και αυτή γεμάτη ένταση και νεύρα στη κόκκινη παραλία με τον Τριαντάφυλλο να βρίσκεται πάλι στο στόχαστρο, παρότι στα τελευταία επεισόδια έδειχνε πως το καλό κλίμα πήγα να επανέλθει! Η αλήθεια είναι πάντως πως όλη αυτή η κατάσταση έχει κουράσει και τους τηλεθεατές.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share