Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Survivor 4 - Γαμπρός Ντάφυ: "Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας, αθλητής και παιδί του Θεού"

"Είναι ένα παιδί που η ζωή λόγω του χαμού του πατέρα του τον χτύπησε κι έτσι από μικρός στάθηκε στα πόδια του"

16 Μαρτίου 2021 18:22
Survivor 4 - Γαμπρός Ντάφυ:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Survivor 4: Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει τα πάντα στο Survivor και ειδικά με τον Τριαντάφυλλο που όλοι έχουν στραφεί εναντίον του με αποτέλεσμα να αντιδρούν αρκετοί και να παίρνουν το μέρος του.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Ταβλαδάκης μέσα από δημοσίευση του στο Instagram αποθέωσε τον Παύλο Γαλακτερό για το ήθος του μέσα στο παιχνίδι.

Survivor 4: Η υποστήριξη στον Τριαντάφυλλο από τον γαμπρό του

Μετά τα τόσα που φαίνεται να περνάει τις τελευταίες μέρες στο Survivor o Τριαντάφυλλος, στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Τρίτης βρέθηκε ο γαμπρός του, Μάκης, ο οποίος σχολίασε όλα αυτά τα περιστατικά αλλά αποκάλυψε κιόλας αν έχει σκοπό να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Οι δηλώσεις του γαμπρού του Τριαντάφυλλου

"Εγώ τον Τριαντάφυλλο τον ξέρω από μικρό, πριν ακόμα καλά καλά γνωρίσω την αδερφή του. Είναι ένα παιδί που η ζωή λόγω του χαμού του πατέρα του τον χτύπησε κι έτσι από μικρός στάθηκε στα πόδια του. Έφυγε στην Αθήνα από την επαρχία κι έχτισε την καριέρα του με κόπο. Κάπου μετά ήρθα κι εγώ στην οικογένεια, πριν 20 χρόνια. Ο Τριαντάφυλλος είναι δυνατός χαρακτήρας, είναι αθλητής αλλά είναι και παιδί του Θεού και της εκκλησίας.

Για μένα το μοναδικό λάθος ήταν να προσεγγίσει κάποιους συμπαίκτες του για να μην ψηφιστεί. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει δωροδοκία", είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Survivor 4 - Σοφία: «Τα παιδιά μου μόλις με είδαν ορμήσαν κατευθείαν στις σακούλες να δούνε τι έχω φέρει»

Survivor 4: Ύστερα από την μεγάλη της αποχώρηση από το Survivor η Σοφία Μαργαρίτη μέσα σε συνέντευξη της μίλησε για όλους μέσα στο παιχνίδι αλλά και για την επιστροφή της στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι ο εκπαιδευτής του Γιώργου Κόρομι σχολίασε την συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Τριαντάφυλλο και για το γεγονός που δεν του έδωσαν να φάει.

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις της Σοφίας Μαργαρίτη

Η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στην εκπομπή "Love it" για την επιστροφή της στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4, αλλά και για το πως περνάει τις ημέρες της με την οικογένεια της και συγκεκριμένα με τα παιδιά της.

Ενώ, αναφέρθηκε και στο πόδι της στο οποίο έχει τραυματιστεί σοβαρά και υπήρξε ο λόγος που έφυγε από το παιχνίδι επιβίωσης.

«Υπάρχει ο τραυματισμός. Δεν ήταν τόσο ελαφρύς όσο νόμιζα εγώ. Είναι σοβαρός. Έχω σπάσει το δάχτυλο και έχω στραμπουλίζει άλλα δύο δάχτυλα στο αριστερό μου πόδι. Θα πρέπει αυτό να το δω. Κάνω θεραπεία αυτή τη στιγμή. Έχει αφαιρεθεί ο γύψος, αλλά μετακινούμαι με πατερίτσες».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share