Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4 - Εκπαιδευτής Κόρομι: «Δεν μου άρεσε που δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο»

"Ήταν άτιμη η στάση του ίδιου και του Ασημακόπουλου"

16 Μαρτίου 2021 16:40
Survivor 4 - Εκπαιδευτής Κόρομι: «Δεν μου άρεσε που δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο»

Survivor 4: Οι αντιδράσεις που υπάρχουν σχετικά με την κίνηση που έκαναν στην Κόκκινη ομάδα και δεν έδωσαν φαγητό στον Τριαντάφυλλο είναι αρκετές.

Σημειώνεται ότι αποκαλύφθηκαν τα τρία άτομα που αναμένεται να είναι υποψήφια προς αποχώρηση με τον έναν να πρόκειται για μεγάλη ανατροπή.

Survivor 4: Η αντίδραση του εκπαιδευτή του Γιώργου Κόρομι

Ο φίλος και εκπαιδευτής του Κόρομι στην ελεύθερη κατάδυση μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και σχολίασε τη συμπεριφορά του μαθητή του στο Survivor 4, αναφερόμενος στο περιστατικό όπου δεν έδωσε στον Τριαντάφυλλο να φάει από την ψαριά που έπιασε.

«Αν απομονώσω αυτό το σκηνικό, η αλήθεια είναι ότι σαν εικόνα δεν μου άρεσε. Δεν είναι καταρχάς ο Γιώργος που ξέρω εγώ, το να τρώνε όλοι και να έχει μείνει ένας εκτός», είπε αρχικά.

«Επειδή τον γνωρίζω θα πω πως είναι δίκαιη η συμπεριφορά του προς τον Τριαντάφυλλο, γιατί δεν ξέρω. Δεν είναι δίκαιο να τους κρίνουμε από το 5λεπτο, 10λεπτο που βλέπουμε στην τηλεόραση», συνέχισε.

Δείτε το βίντεο:

Survivor 4: "Χάος" ανάμεσα στις δύο ομάδες - "Άναψαν" τα αίματα

Survivor 4: Μεγάλες είναι οι εξελίξεις στο Survivor όπου από ότι φαίνεται δεν τα βλέπουμε όλα στα επεισόδια που προβάλλονται στο ΣΚΑΪ με αποτέλεσμα να κόβονται ορισμένα πράγματα.

Σημειώνεται ότι αποκαλύφθηκαν τα τρία άτομα που αναμένεται να είναι υποψήφια προς αποχώρηση με τον έναν να πρόκειται για μεγάλη ανατροπή.

Survivor 4: Όσα δεν είδαμε στο επεισόδιο (15/03)

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 χτύπησε πραγματικά "κόκκινο" στην τηλεθέαση. Οι ιστορίες που έχουν δημιουργηθεί με τον Τριαντάφυλλο, τον οποίο η Κόκκινη ομάδα χάνοντας την πρώτη ασυλία έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση φαίνεται πως έχει μαγνητίσει κατά πολύ το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτό που βλέπουμε εμείς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες είναι μια ώρα από 24ώρες που περνάνε καθημερινά οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο.

Για να πάρουμε μια παραπάνω ιδέα για το τι έχει προηγηθεί στις καλύβες μετά το χθεσινό επεισόδιο, η εκπομπή "Love it" μοιράστηκε μαζί μας κάποια αποσπάσματα που κόπηκαν στο μοντάζ.

Δείτε το βίντεo:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share