Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 16/03, part.2 οριστικό: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

16 Μαρτίου 2021 15:34
Survivor spoiler 16/03, part.2 οριστικό: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 16/03: Ποιοι κερδίζουν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και ποιοι θα είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση; Προσοχή διαρροή!

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά τους κόκκινους να γνωρίζουν μια πολύ εύκολη ήττα, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 10-6 αφού είχαν προηγηθεί ακόμα και 8-2! Το κλίμα στη κόκκινη ομάδα είναι κάκιστο και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο! Την ίδια ώρα στους μπλε και παρά τις κόντρες που υπάρχουν έχουν καταφέρει και τις έχουν αφήσει εκτός ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Σήμερα έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας εκεί που οι κόκκινοι καλούνται να βρουν απαντήσεις, αφού εκτός των Ντάφυ και Μαριάνθη θα πρέπει να δώσουν κι άλλον υποψήφιο, αυτή την φορά από την κλίκα του Κόρο και μην σας κάνει εντύπωση αν αυτός είναι ο Γιώργος Κοψιδάς. Όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να χαθεί η ασυλία για τους κόκκινους!

Survivor spoiler 16/03, part.2 οριστικό: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (16/03) τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι! Το trailer μόλις κυκλοφόρησε και το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ. Απόψε έχουμε έναν στίβο μάχης αρκετά απαιτητικό, με κολύμπι μέσα στο ποτάμι και έναν αρκετά δύσκολο στόχο. Ποιος θα επικρατήσει; Στον συγκεκριμένο στίβο μάχης έχουν επικρατήσει όλες τις φορές μέχρι σήμερα είτε οι μπλε είτε οι Μαχητές πιο πριν, οπότε έχουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα.

Αυτό το προβάδισμα γίνεται ακόμα πιο ισχυρό αν σκεφτείτε σε τι κατάσταση ψυχολογική βρίσκεται ολόκληρη η κόκκινη ομάδα, με την συμπεριφορά του Κόρο να βγάζει αρνητικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο για όλη την ομάδα. Θα επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό και θα χάσουν ξανά οι κόκκινοι;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πηγές του Athensmagazine.gr νικητές και σήμερα είναι οι μπλε επομένως θα έχουμε τρεις υποψήφιους και τους τρεις από τη κόκκινη ομάδα.

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Χάνουν λοιπόν οι κόκκινοι επομένως έχουμε 3 υποψήφιους προς αποχώρηση! Εκτός από τον Τριαντάφυλλο που βγήκε από χτες, υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι η Μαριάνθη από την κάλπη και ο Γιώργος Κοψιδάς από την Νικολέτα που κέρδισε την ατομική ασυλία!

 Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

 Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση! Survivor spoiler

Survivor spoiler Υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share