Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιώργος Ταβλαδάκης: Αποθέωσε τον Παύλο Γαλακτερό για το ήθος του στο Survivor 4

«Παιδί με αρχές από σπίτι, φίλος καλός και ένας άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης»

16 Μαρτίου 2021 17:55
Γιώργος Ταβλαδάκης: Αποθέωσε τον Παύλο Γαλακτερό για το ήθος του στο Survivor 4

Survivor 4: Από ότι φαίνεται μεγάλες είναι οι αντιδράσεις και από τους πρώην παίχτες του Survivor 4 με την πιο πρόσφατη να είναι η αποθέωση του Γιώργου Ταβλαδάκη για τον Παύλο Γαλακτερό.

Σημειώνεται ότι η Σοφία Μαργαρίτη μέσα από συνέντευξη της αποκάλυψε όσα δεν φαίνονταν στα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση.

Survivor 4: Η αποθέωση προς τον Παύλο Γαλακτερό

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποθέωσε τον Παύλο Γαλακτερό για το ήθος του μέσα στο Survivor 4.

Ο νεαρός παίκτης της Κόκκινης ομάδας, στάθηκε απέναντι στον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος δεν δίνει ψάρια στον Τριαντάφυλλο και δήλωσε ανοιχτά μπροστά σε όλους πως είναι αντίθετος στο γεγονός αυτό και για το λόγο αυτό ούτε και ο ίδιος θέλει να τρώει από τα ψάρια που πιάνουν.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης λοιπόν, θέλησε να πει λίγα λόγια για τον Παύλο Γαλακτερό, αναφέροντας πόσο καλό παιδί και άνθρωπος είναι.

«Παιδί με αρχές από σπίτι, φίλος καλός και ένας άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης. Σε περιμένω φιλαράκι μου να κάνουμε όση παρέα και όσα ταξίδια θέλεις», έγραψε σε insta story.

Δείτε την ανάρτηση του

Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις.

Survivor 4 - Εκπαιδευτής Κόρομι: «Δεν μου άρεσε που δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο»

Survivor 4: Οι αντιδράσεις που υπάρχουν σχετικά με την κίνηση που έκαναν στην Κόκκινη ομάδα και δεν έδωσαν φαγητό στον Τριαντάφυλλο είναι αρκετές.

Σημειώνεται ότι αποκαλύφθηκαν τα τρία άτομα που αναμένεται να είναι υποψήφια προς αποχώρηση με τον έναν να πρόκειται για μεγάλη ανατροπή.

Survivor 4: Η αντίδραση του εκπαιδευτή του Γιώργου Κόρομι

Ο φίλος και εκπαιδευτής του Κόρομι στην ελεύθερη κατάδυση μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και σχολίασε τη συμπεριφορά του μαθητή του στο Survivor 4, αναφερόμενος στο περιστατικό όπου δεν έδωσε στον Τριαντάφυλλο να φάει από την ψαριά που έπιασε.

«Αν απομονώσω αυτό το σκηνικό, η αλήθεια είναι ότι σαν εικόνα δεν μου άρεσε. Δεν είναι καταρχάς ο Γιώργος που ξέρω εγώ, το να τρώνε όλοι και να έχει μείνει ένας εκτός», είπε αρχικά.

«Επειδή τον γνωρίζω θα πω πως είναι δίκαιη η συμπεριφορά του προς τον Τριαντάφυλλο, γιατί δεν ξέρω. Δεν είναι δίκαιο να τους κρίνουμε από το 5λεπτο, 10λεπτο που βλέπουμε στην τηλεόραση», συνέχισε.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share