Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η Έλενα Κρεμλίδου επιστρέφει - «Είναι δύσκολη η δουλειά της Instagrammer»

Βαρέα και ανθυγιεινά πρέπει να πληρώνεται...

10 Μαρτίου 2021 18:58
Survivor 4: Η Έλενα Κρεμλίδου επιστρέφει - «Είναι δύσκολη η δουλειά της Instagrammer»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Κρεμλίδου… επέστρεψε για ακόμη μια φορά σχετικά με το θέμα του επαγγέλματος της Instagrammer, μιλώντας για τη δυσκολία, που αυτό έχει.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις της αναφορικά με τα προβλήματα μιας influencer, μιας και η ενασχόληση με το Instagram θεωρείται επάγγελμα και φορολογείται, αφήνοντας και «καρφιά» για παλιότερη συνεργασία της.

Survivor 4: Νέα δήλωση της Μαριπόζα για τη δουλειά των Instagrammers

«Η δουλειά της Instagrammer δεν είναι βαριά και ανθυγιεινή, αλλά όπως κάθε επάγγελμα έχει και αυτό τη δυσκολία του. Κατακρίθηκα πολύ γιατί κάτι άλλο είπα και κάτι άλλο ειπώθηκε…

Εγώ είπα ότι όπως κάθε επάγγελμα έχει δυσκολίες, λίγες ή πολλές, έτσι και αυτό – εφόσον είναι επάγγελμα – έχει τις δυσκολίες του. Δεν τσαντίστηκα που κάποια είπαν “βαρέα και ανθυγιεινή εργασία”, αλλά δεν έπιασα το νόημα. Είπα κάτι άλλο και οι περισσότεροι διάβασαν έναν τίτλο, δεν άνοιξαν να δουν το βίντεο της συνέντευξης», σημείωσε η Έλενα Κρεμλίδου.

Έλενα Κρεμλίδου για Survivor: «Νιώθω τυχερή που δεν είμαι μέσα σε αυτό το πανηγύρι» (Video)

H Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου μίλησε στην κάμερα του Σου-Κου Family και φυσικά αναφέρθηκε στο Survivor.

Η instagrammer δήλωσε αρχικά: «Νιώθω τόσο τυχερή που δεν είμαι μέσα στο παιχνίδι τώρα, σε αυτό το πανηγύρι, γιατί πανηγύρι είναι, θα ήταν δύσκολη η θέση μου. Η χαρά που υπήρξε όταν άλλαξαν οι ομάδες κράτησε 2-3 μέρες, τίποτα».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Τζειμς Καφετζή πριν το παιχνίδι, η ίδια αποκάλυψε: «Γνωριστήκαμε για μια μέρα στη Ρόδο στα πλαίσια διακοπών δουλειάς που είχα, δεν ήμασταν φίλοι ή κολλητοί.

Ενώ μίλησε και για την Ανθή Σαλαγκούδη: «Νιώθω ότι όντως δε μπορούσε αλλά δεν ήθελε και να μπορέσει, σπάνια γούσταρε να παίξει, ούτε εγώ ήμουν η καλύτερη αλλά γούσταρα. Η Ανθή δε τα έβαζε όλα στο run».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share