Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Survivor spoiler: «Βόμβα» μεγατόνων - Αρχηγός στην μπλε ομάδα ο Σάκης Κατσούλης

Τους... πιάνει όλους στον ύπνο και γίνεται αυτός ο ηγέτης

2 Μαρτίου 2021 20:25
Survivor spoiler: «Βόμβα» μεγατόνων - Αρχηγός στην μπλε ομάδα ο Σάκης Κατσούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: «Βόμβα» μεγατόνων πέφτει στην μπλε ομάδα στο Survivor, με τα πάντα να ανατρέπονται στην παραλία τους και τον Σάκη Κατσούλη να ετοιμάζεται να γίνει αρχηγός, αποκαθηλώνοντας την κλίκα, που διαφέντευε τα πάντα νωρίτερα.

Ο επιχειρηματίας και άλλοτε τερματοφύλακας δεν μπήκε στο παιχνίδι, προκειμένου να κάνει… τουρισμό, ξεκαθαρίζοντας εξαρχής πως ήθελε να πάει μακριά. Έχει αποδείξει, μάλιστα, ότι έχει δυνατότητα να το κάνει, αφού μέχρι τώρα έχει δείξει εξαιρετικές αγωνιστικές ικανότητες, ενώ έχει φανεί και… διαβασμένος ως προς τη συμβίωση, σε αντίθεση με τον Γιώργο Ταβλαδάκη, που μέχρι τώρα υποπίπτει σε σφάλματα στις παρεμβάσεις του.

Survivor spoiler: Με αυτό τον τρόπο γίνεται αρχηγός στους «Μπλε» ο Σάκης

Ο Σάκης δείχνει ικανότατος στο πώς να τοποθετηθεί και να κινηθεί στην παραλία, έστω κι αν έχει ως μειονέκτημά του την παλιά σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που σχολιάζεται κάθε φορά, που οι δύο μιλούν, με τον Κρις Σταμούλη να έχει προβλέψει, μάλιστα, ότι θα υπάρξει μεταξύ τους επαναδύνδεση. Αν δεν υπήρχε κι αυτό το «αγκάθι», θα μιλούσαμε για έναν πολύ ισχυρό παίκτη.

Ακόμη κι έτσι, όμως, έχει προς το παρόν κινηθεί πολύ καλά και ψάχνει την ευκαιρία του, με την αποκαθήλωση του Τζέιμς Καφετζή τις τελευταίες ώρες, που εν μέρει έγινε και από τον ίδιο, να τον βοηθά στο να προχωρήσει το σχέδιό του. Αυτό, άλλωστε, έχει αρχίσει να γίνεται φανερό, με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά να το έχουν καταλάβει και να αναφέρουν στο συμβούλιο, ότι ο Τζέιμς φοβάται τον Σάκη, επειδή είναι δυνατός παίκτης.

Ο «Ντάφι» και ο Αλέξης δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να αποτυπώσουν μια πραγματικότητα, αφού ο Σάκης πέραν των αγωνιστικών του αρετών, έχει επιδείξει και μια ισχυρή προσωπικότητα. Με τους «κραδασμούς» να είναι ισχυροί αυτή την εβδομάδα στους «Μπλε», μάλιστα, είναι η ευκαιρία του να αποδείξει, αν μπορεί να ηγηθεί και αν έχει την ικανότητα να φτάσει μέχρι τέλους, όπως σχεδιάζει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share