Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ο Σάκης θα τα ξαναβρεί με τη Μαριαλένα - Τους είδα να κοιτάζονται στα μάτια»

Κάποια πιο πονηρεμένη θα έλεγε...

24 Φεβρουαρίου 2021 22:50
Survivor 4: «Ο Σάκης θα τα ξαναβρεί με τη Μαριαλένα - Τους είδα να κοιτάζονται στα μάτια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα θυμάστε, σίγουρα, την «παπαδιά Μαρίκα» από το «Καφέ της Χαράς», η οποία κουτσομπόλευε τα πάντα. Ο Κρις Σταμούλης φαίνεται, ότι την ξεπερνά στο Survivor, καθώς μίλησε για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο δικηγόρος της μπλε ομάδας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο επιχειρηματίας, ώστε να προσεγγίσει ξανά την πρώην του, αν και προς το παρόν φαίνεται εντελώς αθώα η προσέγγιση αυτή, αφού μόνο της έχει ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να της δημιουργήσει πρόβλημα στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Survivor 4: Η πρόβλεψη του Κρις για επανασύνδεση Σάκη-Μαριαλένας

Κάποια… πιο πονηρεμένη, όμως, από τον Κρις θα έλεγε, ότι το γεγονός αυτό σημαίνει και κάτι παραπάνω. «Προβλέπω, ότι θα τα ξαναβρούν στο παιχνίδι αυτοί οι δύο», είπε… ο γκουρού των «Μπλε» και περιμένουμε να δούμε, αν αυτή η ίντριγκα θα έχει και συνέχεια.

Survivor - κολλητή Μαριαλένας: "Δήλωσε μόνη της συμμετοχή την πρώτη μέρα που χώρισε με τον Σάκη"

Η Λυδία Μπελέκα, η κολλητή της Μαριαλένας που γνωρίσαμε στο Survivor εμφανίστηκε στο Love it το μεσημέρι της Τετάρτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον δύσκολο χωρισμό της παίκτριας με τον (πλέον) συμπαίκτη της Σάκη Κατσούλη αλλά και στην άγνωστη σχέση του Σάκη με τον Γιώργο Λιβάνη.

Οι αποκαλύψεις της Λυδίας για την Μαριαλένα και τον Σάκη

«Η Μαριαλένα δεν προσποιείται εννοείται, είναι 100% ο εαυτός της. Δήλωσε μόνη της συμμετοχή, νομίζω πρώτη ημέρα που χώρισε με τον Σάκη. Απλά... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share