Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ξεκίνησε… να πλησιάζει τη Μαριαλένα ο Κατσούλης - Έκαναν την Χριστίνα να ζηλέψει

Το ερωτικό τρίγωνο... καλά κρατεί στην μπλε παραλία

24 Φεβρουαρίου 2021 22:38
Survivor 4: Ξεκίνησε… να πλησιάζει τη Μαριαλένα ο Κατσούλης - Έκαναν την Χριστίνα να ζηλέψει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά ήρθαν, ώστε να βάλουν ένα «πέπλο μυστηρίου» στο Survivor, λόγω της σχέσης που διατηρούσε κάποτε ο πρώτος με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά ο επιχειρηματίας έσπευσε τελικά να πλησιάσει… την πρώην του, αναγκάζοντας την Χριστίνα να ζηλέψει.

Όλα ξεκίνησα, όταν ο Σάκης μίλησε στην κάμερα και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαριαλένα και το πώς έχει εξελιχθεί από την ώρα, που μπήκε στο παιχνίδι, επισημαίνοντας πως την πλησίασε, ώστε να της διασφαλίσει πως δε θέλει να της προκαλέσει κανένα πρόβλημα, με τη Μαριαλένα, μάλιστα, να δείχνει κατανόηση στα επιχειρήματά του και να μοιάζει να πείθεται, τη στιγμή που στην μπλε ομάδα συνεχίζονται οι επιθέσεις.

Survivor 4: Πλησίασε τη Μαριαλένα ο Σάκης και... η Χριστίνα ζήλεψε

Η Χριστίνα, μέσα σε όλα αυτά, ζήλεψε αρκετά, αφού επεσήμανε στην Ελευθερία Ελευθερίου, ότι δεν της είναι εύκολο που ο Σάκης μιλά στη Μαριαλένα και πάλι. Τα συναισθήματά της αυτά είχαν αρχίσει να φαίνονται από τότε, που ο Σάκης έκανε μασάζ στη Μαριαλένα, με το… ερωτικό τρίγωνο να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor - κολλητή Μαριαλένας: "Δήλωσε μόνη της συμμετοχή την πρώτη μέρα που χώρισε με τον Σάκη"

Η Λυδία Μπελέκα, η κολλητή της Μαριαλένας που γνωρίσαμε στο Survivor εμφανίστηκε στο Love it το μεσημέρι της Τετάρτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον δύσκολο χωρισμό της παίκτριας με τον (πλέον) συμπαίκτη της Σάκη Κατσούλη αλλά και στην άγνωστη σχέση του Σάκη με τον Γιώργο Λιβάνη.

Οι αποκαλύψεις της Λυδίας για την Μαριαλένα και τον Σάκη

«Η Μαριαλένα δεν προσποιείται εννοείται, είναι 100% ο εαυτός της. Δήλωσε μόνη της συμμετοχή, νομίζω πρώτη ημέρα που χώρισε με τον Σάκη. Απλά... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share