Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απίθανη η Βέλλη - Η παίκτρια που έκανε… επάγγελμα το bullying σε γυναίκες κατηγορεί την Καρολίνα

Όταν τα κάνει εκείνη είναι καλά...

24 Φεβρουαρίου 2021 22:14
Survivor 4: Απίθανη η Βέλλη - Η παίκτρια που έκανε… επάγγελμα το bullying σε γυναίκες κατηγορεί την Καρολίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίθανο είναι το… κρεσέντο της Άννας Μαρίας Βέλλη, που συνεχίζεται στο Survivor, με την ίδια να κάνει μεν bullying σε γυναίκες, με επίκεντρο την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά να κατηγορεί τελικά την Καρολίνα για την επιλογή της, έχοντας την ασυλία.

Η μπλε ομάδα σχολίασε όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, με τρεις γυναίκες να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση και την Καρολίνα να υποδεικνύει τη Μαριάνθη Κάσδαγλη ως τρίτη, δίπλα στις Ανθή Σαλαγκούδη και Σοφία Μαργαρίτη, με τη Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη να αφήνουν «πυρά» για αυτή την επιλογή της.

Survivor 4: Η επίθεση της Άννας Μαρίας Βέλλη στην Καρολίνα για τη Μαριάνθη

Ο αγρότης τόνισε, ότι την υπέδειξε λόγω του φύλου της και όχι αγωνιστικά. Η Άννα Μαρία, επίσης, αναφέρθηκε στο ότι είναι απαράδεκτο να ψηφίζει μια γυναίκα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με όσα κάνει εκείνη, αφού εδώ και καιρό βλέπουμε να επιτίθεται ανελέητα στην Ελευθερία.

Survivor 4: Άννα Μαρία πρόβλημα! Ο σύντροφός σου σε έκανε unfollow στο Instagram!

Τα χθεσινά πλάνα που έπαιξαν στις οθόνες μας από το μακρινό Survivor και έδειχναν την Άννα Μαρία και το Νίκο Μπάρτζη σε τρυφερές στιγμές, φαίνεται πως ήταν αρκετά για να ωθήσουν τον σύντροφο της youtuber, σε αποφάσεις.

Το πρωί της Τετάρτης εννοείται πως τα πλάνα αυτά συζητήθηκαν και στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά να αποκαλύπτει πως είδε ένα story στο Instagram της Soulaglamorus που αναφέρει ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share