Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Πετάνε εκτός μπλε τον Τζέιμς Καφετζή!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

1 Μαρτίου 2021 11:16
Survivor spoiler: Πετάνε εκτός μπλε τον Τζέιμς Καφετζή!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ο κακός χαμός στο στρατόπεδο των μπλε μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Τζέιμς Καφετζή! Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (28/02) τον Τζέιμς Καφετζή να "γυρνάει την μπιφτέκα" και να προσπαθεί να φέρει ξανά κοντά τους τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη! Εκεί που έλεγε πως δεν θέλει να μαγειρεύουν μαζί ξαφνικά χτες τους πρότεινε να το κάνουν διότι οι δύο συμπαίκτες του δείχνουν να έχουν επηρεαστεί... ψυχολογικά! Φυσικά σ' όλα αυτά δίπλα του έχει και το πιστό του σκυλί, Νίκο Μπάρτζη!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler για Τζέιμς

Ωστόσο αυτή η κωλοτούμπα δεν άρεσε καθόλου στους συμπαίκτες του! Πρώτος ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε πως ο Τζέιμς προσπαθεί να κάνει τον αρχηγό, ενώ έξαλλος ήταν και ο νέος παίκτης, Γιώργος Ταβλαδάκης! Με το στρατόπεδο του Καλίδη ταυτίστηκε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κάτι που δείχνει πως ο Τζέιμς αρχικά και ο Νίκος στην συνέχεια μπαίνουν στο περιθώρια ως μια ξεχωριστή υποομάδα!

Ενδεχομένως, εφόσον ο Αλέξης και ο Κρις έρθουν πιο κοντά μ' άλλους συμπαίκτες τους, δεν αποκλείουμε μέσα στις επόμενες μέρες να δούμε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τζέιμς Καφετζή! Το μόνο σίγουρο είναι πως σιγά σιγά μπαίνει στο περιθώριο ο Ροδίτης παίκτης!

Λέτε να πλησιάζει το τέλος του από το Survivor;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Άγριος τσακωμός πριν το αγώνισμα - Έξαλλοι ούρλιαζαν οι μπλε και απειλούσαν

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει το Athensmagazine.gr στο φως σχετικά με το τι συνέβη πριν το αγώνισμα για το έπαθλο που είδαμε την Κυριακή!

Τι είδαμε λοιπόν; Μια νέα παίκτρια να μπαίνει στο Survivor! Όμως που αντί για τη μπλε ομάδα μπήκε στη κόκκινη! Η εξέλιξη αυτή έκανε έξαλλους τους μπλε και ξέφυγαν για ακόμα μια φορά. Ποιος ήταν ο λόγος που ξέφυγαν; Πως είχαν ενημερωθεί πως η νέα παίκτρια που θα έρθει και θα είναι και η τελευταία που θα μπει στο Survivor θα ενσωματωθεί στη δική τους ομάδα! Ποιοι τους είχαν ενημερώσει;

Πάει κάπου το μυαλό σας; Μα φυσικά οι τρεις τελευταίοι παίκτες που μπήκαν την προηγούμενη βδομάδα! Τα τρία αυτά παιδιά είχαν προλάβει να γνωρίσουν την Ελένη Χαμπέρη, αφού έφτασε στο ξενοδοχείο που στεγάζεται η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο, τρεις μέρες πριν μπουν οι νέοι παίκτες στο ριάλιτι. Επομένως προλάβανε τα παιδιά να γνωριστούν!

Survivor spoiler: Άγιος τσακωμός πριν το αγώνισμα - Έξαλλοι ούρλιαζαν οι μπλε και απειλούσαν

Εύκολα τότε την είχαν ρωτήσει σε ποια ομάδα θα μπει αφού η παραγωγή τους είχε πει ότι ήταν προγραμματισμένο πως αυτοί θα ήταν οι τελευταίοι που θα έμπαιναν! Τότε η Έλενα τους είπε ότι είναι αναπληρωματική και μπαίνει στη θέση της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου που αποχώρηση οικειοθελώς! Επομένως θεώρησαν δεδομένο πως η Ελένη θα μπει στη μπλε ομάδα, αφού θα έπαιρνε τη θέση της Μαριπόζα! Αμ δε...

Survivor spoiler: Έντονος τσακωμός με την παραγωγή!

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η νέα προσθήκη αφορά τη κόκκινη ομάδα έγινε χαμός! Οι μπλε ήταν προετοιμασμένοι πως η Ελένη θα μπει στην ομάδα τους, ενώ είχαν και πληροφορίες που πως πρόκειται για μια δυνατή παίκτρια και όχι για μια περίπτωση Ανθής Σαλαγκούδη!

Πρώτος και καλύτερος αντέδρασε ο Τζέιμς Καφετζής, ενώ ακολούθησε και ο Νίκος Μπάρτζης ενώ άρχισαν να κατηγορούν την παραγωγή πως μόλις δυνάμωσαν οι μπλε με τις τελευταίες προσθήκες πήγαν πάλι να ενισχύσουν τη κόκκινη ομάδα αφού αρχικά η προσθήκη ήταν για δικό τους παίκτη που έφυγε!

Survivor spoiler: Άγιος τσακωμός πριν το αγώνισμα

Τότε η παραγωγή απολογήθηκε και ξεκαθάρισε στους παίκτες πως η Ελένη μπήκε στους κόκκινους διότι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαν 3 παίκτες στους μπλε και δύο στους κόκκινους ενώ αποχώρησε και παίκτρια των κόκκινων! Επομένως αν η Ελένη πήγαινε στους μπλε τότε οι κόκκινοι θα κινδύνευαν από αυτή την ομάδα να μείνουν με τρεις γυναίκες που θα είχαν ασυλία μέχρι τέλους!

Η τοποθέτηση αυτή δεν έδινε εύκολα αποδεκτή από τους παίκτες της μπλε ομάδα, όμως σιγά σιγά η γκρίνια σταμάτησε όμως η ένταση παρέμεινε, κάτι που θα δούμε και στο σημερινό συμβούλιο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share