Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Survivor spoiler: Άγριος τσακωμός πριν το αγώνισμα - Έξαλλοι ούρλιαζαν οι μπλε και απειλούσαν

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

1 Μαρτίου 2021 08:43
Survivor spoiler: Άγριος τσακωμός πριν το αγώνισμα - Έξαλλοι ούρλιαζαν οι μπλε και απειλούσαν
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει το Athensmagazine.gr στο φως σχετικά με το τι συνέβη πριν το αγώνισμα για το έπαθλο που είδαμε την Κυριακή!

Τι είδαμε λοιπόν; Μια νέα παίκτρια να μπαίνει στο Survivor! Όμως που αντί για τη μπλε ομάδα μπήκε στη κόκκινη! Η εξέλιξη αυτή έκανε έξαλλους τους μπλε και ξέφυγαν για ακόμα μια φορά. Ποιος ήταν ο λόγος που ξέφυγαν; Πως είχαν ενημερωθεί πως η νέα παίκτρια που θα έρθει και θα είναι και η τελευταία που θα μπει στο Survivor θα ενσωματωθεί στη δική τους ομάδα! Ποιοι τους είχαν ενημερώσει;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Πάει κάπου το μυαλό σας; Μα φυσικά οι τρεις τελευταίοι παίκτες που μπήκαν την προηγούμενη βδομάδα! Τα τρία αυτά παιδιά είχαν προλάβει να γνωρίσουν την Ελένη Χαμπέρη, αφού έφτασε στο ξενοδοχείο που στεγάζεται η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο, τρεις μέρες πριν μπουν οι νέοι παίκτες στο ριάλιτι. Επομένως προλάβανε τα παιδιά να γνωριστούν!

Survivor spoiler: Άγιος τσακωμός πριν το αγώνισμα - Έξαλλοι ούρλιαζαν οι μπλε και απειλούσαν

Εύκολα τότε την είχαν ρωτήσει σε ποια ομάδα θα μπει αφού η παραγωγή τους είχε πει ότι ήταν προγραμματισμένο πως αυτοί θα ήταν οι τελευταίοι που θα έμπαιναν! Τότε η Έλενα τους είπε ότι είναι αναπληρωματική και μπαίνει στη θέση της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου που αποχώρηση οικειοθελώς! Επομένως θεώρησαν δεδομένο πως η Ελένη θα μπει στη μπλε ομάδα, αφού θα έπαιρνε τη θέση της Μαριπόζα! Αμ δε...

Survivor spoiler: Έντονος τσακωμός με την παραγωγή!

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η νέα προσθήκη αφορά τη κόκκινη ομάδα έγινε χαμός! Οι μπλε ήταν προετοιμασμένοι πως η Ελένη θα μπει στην ομάδα τους, ενώ είχαν και πληροφορίες που πως πρόκειται για μια δυνατή παίκτρια και όχι για μια περίπτωση Ανθής Σαλαγκούδη!

Πρώτος και καλύτερος αντέδρασε ο Τζέιμς Καφετζής, ενώ ακολούθησε και ο Νίκος Μπάρτζης ενώ άρχισαν να κατηγορούν την παραγωγή πως μόλις δυνάμωσαν οι μπλε με τις τελευταίες προσθήκες πήγαν πάλι να ενισχύσουν τη κόκκινη ομάδα αφού αρχικά η προσθήκη ήταν για δικό τους παίκτη που έφυγε!

Survivor spoiler: Άγιος τσακωμός πριν το αγώνισμα

Τότε η παραγωγή απολογήθηκε και ξεκαθάρισε στους παίκτες πως η Ελένη μπήκε στους κόκκινους διότι την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαν 3 παίκτες στους μπλε και δύο στους κόκκινους ενώ αποχώρησε και παίκτρια των κόκκινων! Επομένως αν η Ελένη πήγαινε στους μπλε τότε οι κόκκινοι θα κινδύνευαν από αυτή την ομάδα να μείνουν με τρεις γυναίκες που θα είχαν ασυλία μέχρι τέλους!

Η τοποθέτηση αυτή δεν έδινε εύκολα αποδεκτή από τους παίκτες της μπλε ομάδα, όμως σιγά σιγά η γκρίνια σταμάτησε όμως η ένταση παρέμεινε, κάτι που θα δούμε και στο σημερινό συμβούλιο!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share