Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Survivor 4 (28/02): Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού - Μεγάλη ανατροπή

Φαινόταν από μακριά

1 Μαρτίου 2021 00:11
Survivor 4 (28/02): Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού - Μεγάλη ανατροπή
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Survivor 4: Μεγάλη ανατροπή είχε το σημερινό (28/02) επεισόδιο του Survivor όπου και φάνηκε μέσα από το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού.

Σημειώνεται ότι πριν ξεκινήσει ο αγώνας υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Ηλία Μπόγδανο να σημειώνει την αντίδραση της μπλε ομάδας για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη.

Συγκεκριμένα πάλεψαν αρκετά σκληρά και οι δύο ομάδες για να καταφέρουν να πάρουν το έπαθλο φαγητού όμως μία κατάφερε να κερδίσει.

Το ευχαριστήθηκαν αρκετά.

Survivor 4: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Ειδικότερα μετά από το μεγάλο αγώνα που έριξαν και οι δύο ομάδες στη συγκεκριμένη διαδρομή του αγωνίσματος μόνο μία κατάφερε να το πάρει.

Η ομάδα όμως που κατάφερε να επικρατήσει στο σημερινό ήταν η κόκκινη όπου στο Athensmagazine σας είχαμε ενημερώσει αρκετά νωρίτερα για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ειδικότερα η κόκκινη ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη από τους μπλε με το σκορ να φτάνει στο 10 - 8 και το τελευταίο πόντο να τον παίρνει ο Κώστας Παπαδόπουλος ενάντια στον Πάνο Καλλίδη.

Η ομάδα, η οποία ενισχύθηκε από την Ελένη Χαμπέρη η οποία έκανε την είσοδο της και μάλιστα πήρε και τον πρώτο της πόντο χαροποιώντας έτσι την ομάδα, κατάφερε να κερδίσει και να απολαύσει το πιο ωραίο έπαθλο φαγητού ως τώρα.

Από την άλλοι οι Μπλε οι οποίοι έχουν και προβλήματα στο θέμα προμηθειών και το μοίρασμα τους θα μείνουν νηστικοί.

Survivor 4 - "Έξαλλη" η Χριστίνα Κεφαλά: "Η Άννα Μαρία έβαλε σε κάποια πιάτα παραπάνω φαγητό" (video)

Survivor 4: Μεγάλες ανατροπές γίνονται στην Μπλε ομάδα από πολλές απόψεις και μεριές με τους παίχτες να φαίνεται να διαλύονται λόγω αρκετών πραγμάτων.

Σημειώνεται ο Γιώργος Ταβλαδάκης φάνηκε πως είναι αρκετά έξαλλος λόγω των τελευταίων γεγονότων με τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Κεφαλά φαίνεται πως διακρίνει μία παράξενη συμπεριφορά από την Άννα Μαρία Βέλλη και αυτό φάνηκε με τις μερίδες του φαγητού.

Παράπονα από την Χριστίνα.

Survivor 4: Όλα όσα είπε η Χριστίνα Κεφαλά

Ειδικότερα η Χριστίνα Κεφαλά είδαμε στο σημερινό επεισόδιο Survivor, να παρατηρεί πως η Άννα Μαρία Βέλλη της έβαλε λιγότερο φαγητό και της κακοφάνηκε.

Το νέο μέλος της ομάδας των Μπλε, μοιράστηκε τα όσα είδε με την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία μάλλον βρήκε μια νέα σύμμαχο.

Όπως είπε η Χριστίνα Κεφαλά, αν και δεν σχολίασε σε όλη την ομάδα αυτό που έγινε, αν ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Τα σχόλια της Χριστίνας Κεφαλά για την Άννα Μαρία Βέλλη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share