Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 28/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

28 Φεβρουαρίου 2021 16:22
Survivor spoiler 28/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Επιστρέφει το Survivor 4 απόψε με αγώνισμα για έπαθλο φαγητού - Ποια ομάδα κερδίζει; Μπλε ή κόκκινοι;

Στο τελευταία επεισόδιο είδαμε το μεγάλο όνειρο της κόκκινης ομάδας να γίνεται πραγματικότητα. Η Ανθή Σαλαγκούδη αποτελεί παρελθόν από το Survivor κάτι που σίγουρα θα δυναμώσει τους κόκκινους στις νέες μάχες για έπαθλο και ασυλία, τη στιγμή που έρχεται «πόλεμος» στις τάξεις τους. Ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, την προηγούμενη εβδομάδα έδειξαν πιο αδύναμοι αγωνιστικά αφού οι προσθήκες που είχαν οι μπλε βοήθησαν περισσότερο από τις αντίστοιχες της κόκκινης ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 28/02

Οι μπλε κέρδισαν όλα τα αγωνίσματα της εβδομάδας και το μόνο που έχασαν ήταν της Τετάρτης, το οποίο ήταν διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει στο Survivor, αφού κύριο χαρακτηριστικό ήταν η δύναμη και όχι τόσο ο στόχος. Τι μας επιφυλάσει η νέα εβδομάδα στο Survivor; Θα καταφέρουν οι κόκκινοι να επιβληθούν μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη ή οι μπλε θα συνεχίσουν να έχουν το πάνω χέρι;

Survivor spoiler 28/02: Ποια ομάδα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα επάθλου;

Από τα πρώτα πλάνα που έχουμε στην κατοχή μας, μέσα από το trailer του επεισοδίου οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν στην γνωστή θαλάσσια πίστα με τον στόχο να μην είναι πολύ δύσκολος και τον έχουμε ξαναδεί και σε προηγούμενα Survivor. Στη συγκεκριμένη πίστα οι μπλε είναι αφεντικά καθώς μετράνε το απόλυτο και δείχνουν να την κατέχουν καλύτερα. Όμως είναι η πρώτη φορά που εκεί θα αγωνιστούν οι νέοι παίκτες ενώ μην ξεχνάτε πως πλέον δεν υπάρχει ο παράγοντας Ανθή Σαλαγκούδη στο παιχνίδι.

Την ίδια στιγμή οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο για κόκκινη νίκη! Επιβεβαιώνονται όμως αυτές οι διαρροές;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Survivor spoiler 28/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr οι διαρροές αυτές επιβεβαιώνονται και έχουμε απόψε νικητές τους κόκκινους!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share