Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Survivor 4 - "Χάος" στην ομάδα των Μπλε - Σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια πριν το αγώνισμα (video)

"Είσαι Χέλι, φίδι!"

28 Φεβρουαρίου 2021 23:50
Survivor 4 -
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Survivor 4: Μεγάλες εξελίξεις είχε το σημερινό επεισόδιο (28/02) του Survivor όπου παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι δύο ομάδες.

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Καλλίδης φαίνεται αρκετά εκνευρισμένος με την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή αλλά και την στάση που δείχνει σε όλη την ομάδα.

Συγκεκριμένα ανέβηκαν οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες πριν την έναρξη του αγωνίσματος με τον λόγο να έχει να κάνει με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Μεγάλη η ένταση.

Survivor 4: Οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες

Λίγο πριν το αγώνισμα στο σημερινό επεισόδιο Survivor, είδαμε μια κόντρα να ξεσπά ξανά ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη.

Πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε μια αναφορά στην Μπλε ομάδα λέγοντας πως όταν έφυγε η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν όλοι στεναχωρημένοι και με σκυμμένα πρόσωπα.

Τον λόγο πήρε ο Νίκος ο οποίος δήλωσε πως θα ήθελαν να έχει φύγει η Σοφία και έπειτα ξεκίνησε μια λογομαχία με φράσεις όπως «Είσαι χέλι, φίδι, όλα αυτά τα γλιτσερά.».

Η ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Ηλία Μπόγδανο

Survivor 4: Μέσα στη χλιδή ο Σάκης Κατσούλης - Τι είναι αυτό που κατέχει και ανεβάζει την αξία του

Survivor 4: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor όπου καθημερινά γίνονται όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για τους παίκτες που βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Σημειώνεται ότι μία μεγάλη αποκάλυψη έγινε για την Μπλε ομάδα μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη όπου μαθεύτηκε αυτό που σχεδίαζαν εδώ και μέρες.

Συγκεκριμένα μία νέα αποκάλυψη έγινε για την προσωπική ζωή του Σάκη Κατσούλη όπου αφορά την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή εκτός Survivor.

Αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη.

Survivor 4: Η πλούσια ζωή του Σάκη Κατσούλη

Ειδικότερα ο Σάκης Κατσούλης είναι ένας από τους νέους παίκτες που μπήκαν στο Survivor 4 και η αλήθεια είναι πως από το πρώτο λεπτό βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, τόσο λόγω των αγωνιστικών του επιδόσεων όσο και λόγω της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης είναι επιχειρηματίας και έχει ένα σπα, ένα μαγαζί με ρούχα καθώς και ένα μπαρμπέρικο, τα οποία έχουν εξαιρετική φήμη στην Αθήνα και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχει στο προφίλ του στο Instagram, στο οποίο έχει ακόμα φωτογραφίες και με τη Μαριαλένα παρά τον χωρισμό, οι επιχειρήσεις του προσελκύουν και άτομα από την ελληνική showbiz.

Το σπα λοιπόν του Σάκη Κατσούλη είναι πολυτελές και με μία γρήγορη ματιά που ρίξαμε στο site του, έχει αρκετά λογικές τιμές. Η μόνη θεραπεία που είναι λίγο πιο τσιμπημένη, είναι η μάλαξη με θερμές πέτρες η οποία κοστίζει 65€.

Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπα του Σάκη Κατσούλη από το Survivor 4

Αυτό είναι το σπα του Σάκη Κατσούλη.

Το σπα του Σάκη Κατσούλη.

Αποκαλύφθηκε το σπα του Σάκη Κατσούλη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share