Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Survivor 4 - Εκνευρισμένος ο Πάνος Καλλίδης: "Βλέπω αρχηγικές τάσεις από τον..." (video)

Σιγά μην δεν τον ενοχλούσε κάτι

28 Φεβρουαρίου 2021 22:52
Survivor 4 - Εκνευρισμένος ο Πάνος Καλλίδης:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Survivor 4: Έντονες είναι οι εξελίξεις στο Survivor και στις δύο ομάδες όπου περισσότερο φαίνεται να είναι στην Μπλε ομάδα ανάμεσα στους ίδιους τους παίκτες.

Σημειώνεται ότι ο Τζέιμς Καφετζής πρότεινε στον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη να ενώσουν τις προμήθειες τους και να γίνουν πάλι ένα.

Συγκεκριμένα ενοχλημένος φάνηκε ο Πάνος Καλλίδης με την στάση αυτή του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη σχετικά με τα τελευταία γεγονότα.

Ενοχλημένος ο Καλλίδης.

Survivor 4: Η ενόχληση του Καλίδη

Ειδικότερα στο σημερινό επεισόδιο (28/02) Survivor, είδαμε τον Πάνο Καλλίδη να εκφράζει τα παράπονα του αφού όπως είπε βλέπει αρχηγικές τάσεις στην ομάδα κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

Όπως είπε, ο Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζης χωρίς να ρωτήσουν την υπόλοιπη ομάδα ανακοίνωσαν στον Κρις και τον Αλέξη πως θέλουν να ενώσουν τις προμήθειες, ενώ μια εβδομάδα πριν έλεγαν τα αντίθετα.

Αυτό του φάνηκε πολύ εγωιστικό και διακρίνει αρχηγικές τάσεις, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Αυτό βρήκε σύμφωνη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

H απογοήτευση του Πάνου Καλίδη και το «κράξιμο» στον Τζέιμς

Survivor 4 - Οργισμένη η κόκκινη ομάδα με την Ανθή Σαλαγκούδη: "Έπρεπε να μας είχε..." (video)

Survivor 4: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και ειδικά με την κόκκινη ομάδα και την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη.

Σημειώνεται ότι ο Τζέιμς Καφετζής δήλωσε ότι είναι αρκετά απογοητευμένος και ξενερωμένος σχετικά με την αποχώρηση της.

Συγκεκριμένα η κόκκινη ομάδα φαίνεται πως είναι αρκετά ενοχλημένη με την κίνηση που έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη την ώρα της αποχώρησης της με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να το δηλώνει πρώτος.

Μεγάλη οργή στους κόκκινους.

Survivor 4: Τα παράπονα της κόκκινης ομάδας

Ειδικότερα η επεισοδιακή αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη φαίνεται πως ενόχλησε την Κόκκινη ομάδα αφού σύσσωμη παραπονέθηκαν πως ήταν άσχημο το ότι δεν τους χαιρέτησε.

Πρώτος ο Γιώργος Ασημακόπουλος, δήλωσε πως οι προσευχές του ακούστηκαν αλλά στεναχωρήθηκε που δεν τον χαιρέτησε η παίκτρια αφού ο ίδιος θα χαιρετούσε όχι μόνο τη δική του αλλά και την αντίπαλη ομάδα.

Την ίδια άποψη είχε και ο Τριαντάφυλλος ο οποίος δήλωσε πως αν δεν ήθελε να χαιρετήσει τον ίδιο εξαιτίας της κόντρα τους, έπρεπε να χαιρετήσει τους υπόλοιπους και σίγουρα τις φίλες της.

Τα παράπονα των Κόκκινων για την Ανθή Σαλαγκούδη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share