Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4 - Απογοητευμένος ο Τζέιμς Καφετζής: "Ξενέρωσα που έφυγε η Ανθή, την..." (video)

Ήδη του λείπει

28 Φεβρουαρίου 2021 21:56
Survivor 4 - Απογοητευμένος ο Τζέιμς Καφετζής:

Survivor 4: Με μεγάλες απογοητεύσεις ξεκίνησε το επεισόδιο της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου του Survivor και ειδικά στην ομάδα των Μπλε.

Σημειώνεται ότι σήμερα αποκαλύπτεται το μεγάλο σχέδιο της ομάδας των Μπλε που είχαν σχεδιάσει από την αρχή για να καταστρέψουν την κόκκινη ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Τζέιμς Καφετζής εξέφρασε την απογοήτευση του για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη λέγοντας κάποια πράγματα για εκείνη.

Ξενερωμένος ο Καφετζής.

Survivor 4: Η "ξενέρα" του Τζέιμς Καφετζή

Ειδικότερα με παράπονα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor αφού οι Μπλε σχολίασαν την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και όπως είπε ο Τζέιμς, «ξενέρωσε» που έφυγε η συγκεκριμένη παίκτρια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και αυτό φαίνεται να στεναχώρησε την Μπλε ομάδα αφού έκαναν λόγο για μια συμπαθητική παίκτρια.

Σύμφωνο βρήκαν τα όσα είπε ο Τζέιμς, τον Πάνο Καλίδη ο οποίος ανέφερε πως την βλέπουν σαν την μικρή τους αδερφή.

Δείτε την συζήτηση των Μπλε για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη

Survivor 4: Μέσα στη χλιδή ο Σάκης Κατσούλης - Τι είναι αυτό που κατέχει και ανεβάζει την αξία του

Survivor 4: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor όπου καθημερινά γίνονται όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για τους παίκτες που βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Σημειώνεται ότι μία μεγάλη αποκάλυψη έγινε για την Μπλε ομάδα μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη όπου μαθεύτηκε αυτό που σχεδίαζαν εδώ και μέρες.

Συγκεκριμένα μία νέα αποκάλυψη έγινε για την προσωπική ζωή του Σάκη Κατσούλη όπου αφορά την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή εκτός Survivor.

Αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη.

Survivor 4: Η πλούσια ζωή του Σάκη Κατσούλη

Ειδικότερα ο Σάκης Κατσούλης είναι ένας από τους νέους παίκτες που μπήκαν στο Survivor 4 και η αλήθεια είναι πως από το πρώτο λεπτό βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, τόσο λόγω των αγωνιστικών του επιδόσεων όσο και λόγω της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης είναι επιχειρηματίας και έχει ένα σπα, ένα μαγαζί με ρούχα καθώς και ένα μπαρμπέρικο, τα οποία έχουν εξαιρετική φήμη στην Αθήνα και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχει στο προφίλ του στο Instagram, στο οποίο έχει ακόμα φωτογραφίες και με τη Μαριαλένα παρά τον χωρισμό, οι επιχειρήσεις του προσελκύουν και άτομα από την ελληνική showbiz.

Το σπα λοιπόν του Σάκη Κατσούλη είναι πολυτελές και με μία γρήγορη ματιά που ρίξαμε στο site του, έχει αρκετά λογικές τιμές. Η μόνη θεραπεία που είναι λίγο πιο τσιμπημένη, είναι η μάλαξη με θερμές πέτρες η οποία κοστίζει 65€.

Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπα του Σάκη Κατσούλη από το Survivor 4

Αυτό είναι το σπα του Σάκη Κατσούλη.

Το σπα του Σάκη Κατσούλη.

Αποκαλύφθηκε το σπα του Σάκη Κατσούλη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share