Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 28/02: Σε δύσκολη θέση η Μπλε ομάδα - Ο τραυματισμός που θα φέρει τα πάνω κάτω

Τους έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουν

28 Φεβρουαρίου 2021 18:18
Survivor spoiler 28/02: Σε δύσκολη θέση η Μπλε ομάδα - Ο τραυματισμός που θα φέρει τα πάνω κάτω

Survivor spoiler: Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό, 28 Φεβρουαρίου, επεισόδιο του Survivor και ειδικά για μία από τις δύο ομάδες.

Σημειώνεται ότι αποκαλύφθηκε ποια ομάδα θα βγει νικήτρια στο σημερινό αγώνισμα για το έπαθλο του φαγητού όπου δεν θα περιμένετε το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα ένα μεγάλο περιστατικό πρόκειται να ταρακουνήσει την ομάδα των Μπλε όταν θα γίνει ένας τραυματισμός μέσα στο παιχνίδι.

Συνεχίζονται οι εξελίξεις.

Survivor spoiler: Ο τραυματισμός στην Μπλε ομάδα

Ειδικότερα η Μπλε ομάδα φαίνεται να έχει περάσει αρκετά τον αρκετό καιρό σχετικά με την άφιξη των νέων ατόμων και τις παλιές σχέσεις που είχαν μεταξύ τους κάποιοι συγκεκριμένοι.

Όμως αυτό που πρόκειται να τους καθηλώσει είναι ένα περιστατικό που πρόκειται να δούμε στο σημερινό επεισόδιο με έναν παίχτη από την ομάδα τους να χτυπάει αρκετά.

Αυτός ο παίχτης πρόκειται για την Ελευθερία Ελευθερίου όπου την ώρα του αγωνίσματος η ίδια φαίνεται πως γλιστράει και πέφτει πάνω στην ξύλινη εξέδρα με το κεφάλι της χωρίς να προλάβει να προστατευτεί η ίδια.

Αυτό είναι αρκετά σοβαρό για την Μπλε ομάδα γιατί ακόμη ένας παίχτης τους υπάρχει πιθανότητα να μην μπορέσει να αγωνιστεί αλλά και η Ελευθερίου να είναι πιθανότατα σε σοβαρή κατάσταση.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου

Survivor 4: Μέσα στη χλιδή ο Σάκης Κατσούλης - Τι είναι αυτό που κατέχει και ανεβάζει την αξία του

Survivor 4: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor όπου καθημερινά γίνονται όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για τους παίκτες που βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Σημειώνεται ότι μία μεγάλη αποκάλυψη έγινε για την Μπλε ομάδα μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη όπου μαθεύτηκε αυτό που σχεδίαζαν εδώ και μέρες.

Συγκεκριμένα μία νέα αποκάλυψη έγινε για την προσωπική ζωή του Σάκη Κατσούλη όπου αφορά την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή εκτός Survivor.

Αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη.

Survivor 4: Η πλούσια ζωή του Σάκη Κατσούλη

Ειδικότερα ο Σάκης Κατσούλης είναι ένας από τους νέους παίκτες που μπήκαν στο Survivor 4 και η αλήθεια είναι πως από το πρώτο λεπτό βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, τόσο λόγω των αγωνιστικών του επιδόσεων όσο και λόγω της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης είναι επιχειρηματίας και έχει ένα σπα, ένα μαγαζί με ρούχα καθώς και ένα μπαρμπέρικο, τα οποία έχουν εξαιρετική φήμη στην Αθήνα και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχει στο προφίλ του στο Instagram, στο οποίο έχει ακόμα φωτογραφίες και με τη Μαριαλένα παρά τον χωρισμό, οι επιχειρήσεις του προσελκύουν και άτομα από την ελληνική showbiz.

Το σπα λοιπόν του Σάκη Κατσούλη είναι πολυτελές και με μία γρήγορη ματιά που ρίξαμε στο site του, έχει αρκετά λογικές τιμές. Η μόνη θεραπεία που είναι λίγο πιο τσιμπημένη, είναι η μάλαξη με θερμές πέτρες η οποία κοστίζει 65€.

Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπα του Σάκη Κατσούλη από το Survivor 4

Αυτό είναι το σπα του Σάκη Κατσούλη.

Το σπα του Σάκη Κατσούλη.

Αποκαλύφθηκε το σπα του Σάκη Κατσούλη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share