Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Survivor 4: Στην Ελλάδα η Ασημίνα Ιγγλέζου - Τι συνέβη στην άφιξή της;

Δείτε φωτογραφίες από την επιστροφή της

1 Φεβρουαρίου 2021 18:52
Survivor 4: Στην Ελλάδα η Ασημίνα Ιγγλέζου - Τι συνέβη στην άφιξή της;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Ασημίνα Ιγγλέζου, μετά την περιπέτεια της στο Survivor 4, με την ίδια να φτάνει το απόγευμα της Δευτέρας (1/2) λίγο μετά από μια επεισοδιακή αποχώρηση.

Η ίδια δε θέλησε να προχωρήσει σε καμία δήλωση, ερχόμενη πίσω στην χώρα. Η καλλονή ξανθιά που γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης δεν κατάφερε να παραμείνει στις αντίξοες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου και αποχώρησε από το παιχνίδι, με ένα απίστευτο σκηνικό, πάντως, να λαμβάνει τόπο στο αγώνισμα, με την μπλε ομάδα να της αφιερώνει την νίκη.

Ασημίνα Ιγγλέζου άφιξη

Survivor 4: Έφτασε στην Ελλάδα η Ασημίνα Ιγγλέζου

Ο φακός την τσάκωσε στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την άφιξη της στην χώρα. Η ίδια φάνηκε να βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση και να είναι αρκετά χαρούμενη που θα γυρίσει πίσω στην οικογένεια της. Μάλιστα, η Ασημίνα συνοδευόταν και από δύο άτομα της παραγωγής.

Ασημίνα Ιγγλέζου άφιξη Ελλάδα

Ασημίνα Ιγγλέζου επιστροφή μετά το Survivor

Survivor 4: Χείμαρρος η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την Ιγγλέζου - «Μη μου μιλάς για την Ασημίνα, θα κάνω εμετό»

Survivor 4: Λίγο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και δε δίστασε να κράξει ανοιχτά την Ασημίνα Ιγγλέζου, ζητώντας από τον παρουσιαστή να μην της μιλάει γι΄αυτή καθώς θα κάνει εμετό.

«Γενικότερα δεν έχω πρόβλημα με την πείνα. Τρώγαμε ψάρια. Ο Κόρο να είναι καλά εκεί που είναι, μας ψάρευε και μας τα μαγείρευε η Σοφία, η οποία ήταν η μάνα στην καλύβα. Είναι πολύ καλή η Σοφία.

Μη μου μιλάς για την Ασημίνα. Μόλις έφαγα, δεν θέλω να κάνω εμετό. Αυτός που κοροϊδεύει και έχει δυο πρόσωπα στο Survivor είναι ο Περικλής.

Δεν μιλάει στα μούτρα, αν μιλούσε στα μούτρα δεν θα είχαμε πρόβλημα. Είναι αυτός που τα λέει πίσω από την κάμερα. Κάθεται και κάνει την κωλοτούμπα. Μπροστά μου ήταν εντάξει, αλλά σε ένα on είδα να έχει πρόβλημα με τα στήθη μου.», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share