Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Survivor spoiler: Δύο Μαχητές στην ομάδα των Διασήμων! Η μεγάλη ανατροπή που έρχεται

Αποκλειστική βόμβα για το Survivor

13 Ιανουαρίου 2021 09:03
Survivor spoiler: Δύο Μαχητές στην ομάδα των Διασήμων! Η μεγάλη ανατροπή που έρχεται
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Η μεγάλη απόφαση της παραγωγής για την είσοδο δύο Μαχητών στην ομάδα των Διασήμων! Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Χτες σας αποκαλύψαμε πως η παραγωγή σκέφτεται να διαλύσει Διασήμους και Μαχητές και να φτιάξει δύο νέες ομάδες από την αρχή! Αμέσως η είδηση αυτή έπαιξε σε αρκετά σάιτ και το Athensmagazine.gr έψαξε και έμαθε περαιτέρω λεπτομέρειες! Ποιες είναι αυτές;

Όπως έχετε καταλάβει και από τον τίτλο του άρθρου η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει τουλάχιστον δύο παίκτες από την ομάδα των Μαχητών και να τους δώσει σε εκείνη των Διασήμων ώστε να τους ενισχύσει! Άλλωστε στην ομάδα των Μαχητών ακόμα και ο πιο αδύναμος παίκτης είναι αρκετά δυνατός για την αντίπαλη ομάδα!

Survivor spoiler

Επειδή το να μπουν νέοι Διάσημοι είναι πείραμα, διότι δεν ξέρει η παραγωγή τι μπορεί να προσφέρουν αγωνιστικά θέλει δυνατά σίγουρα χαρτιά! Ποια είναι αυτά; Παίκτες που υπάρχουν ήδη στο παιχνίδι και βρίσκονται στο αντίπαλο στρατόπεδο!

Survivor spoiler: Πως σκέφτεται η παραγωγή να διασπάσει τις δύο ομάδες;

Και πάμε τώρα στις λεπτομέρειες. Πως θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες; Αρχικά η παραγωγή του Survivor δεν σκέφτεται να δώσει Διασήμους στην ομάδα των Μαχητών παρα μόνο Μαχητές σε εκείνη των Διασήμων! Πως θα γίνει αυτό;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr εξετάζεται η είσοδος νέων παικτών στο ριάλιτι αλλά στην ομάδα των Μαχητών! Σε πρώτη φάση σκέφτονται να βάλουν δύο νέους Μαχητές και να δοθούν δύο παίκτες από τους υπάρχοντες Μαχητές σ' εκείνη των Διασήμων! Πως θα γίνει αυτό; Μέσω ψηφοφορίας όπως είχε δοθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor 1!

urvivor spoiler: Δύο Μαχητές στην ομάδα των Διασήμων!

Καταλαβαίνει κανείς πως η απόφαση αυτή της παραγωγής, μόλις ανακοινωθεί, θα προκαλέσει πανικό στις δύο ομάδες και ειδικά σ' εκείνη των Μαχητών που έχει διασπαστεί και θα πρέπει να ψηφίσουν! Έχει να πέσει η κλίκα και η τακτική σύννεφο! Ποιους παίκτες θα δώσουν; Πότε θα γίνει η διάσπαση αυτή; To Athensmagazine.gr θα σας ενημερώσει μόλις έχει περισσότερες πληροφορίες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share