Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Διαλύονται οι δύο ομάδες - Ξαφνική απόφαση της παραγωγής για τη μεγάλη ανατροπή!

Αποκλειστική βόμβα - Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε!

12 Ιανουαρίου 2021 09:03
Survivor spoiler: Διαλύονται οι δύο ομάδες - Ξαφνική απόφαση της παραγωγής για τη μεγάλη ανατροπή!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πολύ σοβαρά σκέφτεται η παραγωγή του Survivor το ενδεχόμενο να διαλυθούν οι δύο ομάδες και να φτιαχτούν νέες από την αρχή!

Συγκεκριμένα η αδυναμία των Διασήμων στα αγωνίσματα και οι συνεχόμενες ήττες έχουν προβληματίσει τόσο πολύ τους ανθρώπους της παραγωγής που τρέχουν για να... προλάβουν! Μπορεί να συνεχίζει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης το Survivor, όμως μόλις αυξηθεί ο ανταγωνισμός στα υπόλοιπα κανάλια είναι δεδομένο πως το "Μαχητές" - "Μαχητές" στις νίκες θα κουράσει και θα διώξει τον κόσμο από τον ΣΚΑΙ!

Survivor spoiler: Διαλύονται οι δύο ομάδες

Εκτός όμως ότι κουράζει είναι μαθηματικά βέβαια πως σε 2-3 μήνες θα έχουν μείνει ελάχιστοι Διάσημοι, με τους Μαχητές να είναι διπλάσιοι και τριπλάσιοι! Κάτι τέτοιο προβληματίζει πάρα πολύ την παραγωγή που δείχνει να έχει πάρει την μεγάλη απόφαση! Ποια είναι αυτή; Να διαλύσει Διάσημους και Μαχητές και να "χτιστούν" δύο νέες ομάδες από την αρχή!

Survivor spoiler: Πότε θα γίνει η διάσπαση των ομάδων;

Και πάμε τώρα στο μεγάλο ερώτημα! Αν παρθεί οριστικά η απόφαση πότε θα γίνει η διάσπαση; Σίγουρα ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς αλλά η παραγωγή σκέφτεται στις αρχές Φεβρουαρίου να προχωρήσει σε μια νέα μίξη ώστε να έρθει η ανατροπή! Τόσο σε... τσακωμούς όσο και αγωνιστικά μπας και φάνε λίγο και οι Διάσημοι!

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο Survivor 2 (σε προχωρημένο σημείο ωστόσο) αλλά και στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία (αρκετά νωρίτερα)! Και στις δύο περιπτώσεις ο λόγος ήταν διαφορετικός και είχε να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν ήδη πολύ χαμηλά! Αυτή την στιγμή τα νούμερα σαρώνουν και κάθε απόφαση η παραγωγή πρέπει να την πάρει μετά από πολύ και ώριμη σκέψη!

Survivor spoiler: Διαλύονται οι δύο ομάδες - Ξαφνική απόφαση της παραγωγής για τη μεγάλη ανατροπή!

Αυτή την στιγμή πάντως το ενδεχόμενο να διαλυθούν οι ομάδες και να φτιαχτούν από την αρχή είναι κάτι παραπάνω από ορατό! Δίνουμε "ζωή" στην υπάρχουσα δομή του ριάλιτι για άλλες δύο με τρεις εβδομάδες και στην συνέχεια, εφόσον δεν βελτιωθούν οι επιδόσεις των Διασήμων θα υπάρξει σίγουρα αλλαγή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share