Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Survivor 4: "Οργιάζει" και πάλι το Twitter - "Φωτιά" οι αναρτήσεις για την Μαριπόζα

Τι λένε οι τηλεθεατές;

8 Ιανουαρίου 2021 01:09
Survivor 4:

Survivor 4: Ακόμη μία ημέρα ήρθε με ένα νέο επεισόδιο του Survivor και του τηλεθεατές να "οργιάζουν" στο Twitter με τις αναρτήσεις τους σχετικά με τις εξελίξεις και τα απρόοπτα του παιχνιδιού. Επίσης δείτε ποιοι ήταν οι νικητές από το σημερινό αγώνισμα επάθλου αλλά και τι πήραν.

Survivor 4: Οι αναρτήσεις που έβαλαν "φωτιά"

Συγκεκριμένα οι χρήστες των social media έβαλαν στο στόχαστρο για ακόμη μία φορά την Έλενα Κρεμλίδου, τον Πάνο Καλλίδη αλλά και την Ανθή. Οι αναρτήσεις δεν είχαν τέλος αλλά εμείς καταφέραμε να μαζέψουμε αυτές που ξεχώρισαν και μας έκαναν να πέσουμε κάτω από τα γέλια.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα tweets:

Αυτές είναι οι καλύτερες αναρτήσεις που έγιναν σήμερα.

Οι καλύτερες αναρτήσεις που έγιναν σήμερα.

Στο twitter έγιναν αναρτήσεις για το survivor.

Στο survivor έγιναν οι καλύτερες αναρτήσεις.

Survivor spoiler 07/01: Σοκαριστικό περιστατικό - Μόλις ανακοινωθεί η αποχώρηση θα γίνει χαμός!

Survivor spoiler: Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί της Τετάρτης και σας υπενθυμίσαμε και σήμερα, η Αγγελική Λάμπρη είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το σημερινό 7/1 επεισόδιο του Survivor.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, λοιπόν, επιβεβαιώσει στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Απόψε το βράδυ θα δούμε την Αγγελική Λάμπρη να αποχωρεί. Ήθελε να παραμείνει στο Survivor για τουλάχιστον 6 εβδομάδες, δεν τα κατάφερε. Αποχωρεί με δυσαρέσκεια προς τους συμπαίκτες της και μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της».

Survivor Live Spoiler 07/01: Σε δύο στρατόπεδα οι Μαχητές - "Πλέον είμαστε δύο ομάδες"

Survivor spoiler: Το σημερινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με αρκετά μεγάλες εντάσεις οι οποίες φαίνεται να προέρχονται από την μεριά των μαχητών σχετικά με την ίδια τους την ομάδα. Επίσης δείτε πως μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το Survivor.

Πανικό έχει επικρατήσει από την μεριά των μαχητών και αυτό ξεκίνησε από τον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος ζητούσε εξηγήσεις από τους συμπαίκτες του σχετικά με την απόφαση τους να τον ψηφίσουν. Αυτό όμως που έγινε ήταν να φέρει τα πάνω κάτω σε όλη την ομάδα όπου και "πιάστηκαν" στα λόγια.

Ο τσακωμός στο τέλος έφτασε νέα ύψη ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Ασημακόπουλο. Ακόμη οι δύο παίκτες αντάλλαξαν αρκετές άσχημες κουβέντες καθώς σύμφωνα με την πρώτη ο Ασημακόπουλος φαίνεται να την ειρωνεύτηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ο δεύτερος να ισχυρίζεται πως η παίκτρια έχει έρθει μόνο λίγες μέρες και ήδη προκαλεί ένα χάος.

Αυτό που σημειώνεται είναι ότι ο Γιώργος Κορόμι ανέφερε ότι η ομάδα των Μαχητών έχει καταφέρει να χωριστεί στα δύο!

Δείτε τον βαρύ καυγά:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share