Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor Live Spoiler 07/01: Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα επάθλου

Απίστευτη νίκη

8 Ιανουαρίου 2021 00:37
Survivor Live Spoiler 07/01: Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα επάθλου

Survivor Spoiler: Αρκετά δύσκολος αποδείχθηκε ο δύσκολος μάχης στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και για τις δύο ομάδες όπου απαιτούσε αρκετά από όλους τους παίχτες για να καταφέρουν να αγωνιστούν.

Όμως μετά από όλο αυτό τον αγώνα μόνο μία ομάδα κατάφερε να επικρατήσει στο σημερινό αγώνισμα του Survivor με αποτέλεσμα να κερδίσει ένα σημαντικό έπαθλο - εργαλείο το οποίο θα τους φανεί αρκετά χρήσιμο αν θέλουν να επιβιώσουν.

Αυτή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο του αγωνίσματος.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο

Σύμφωνα με το Athensmagazine.gr σας είχαμε αναφέρει ποια ομάδα είναι αυτή που κερδίζει το έπαθλο το οποίο ήταν εξοπλισμός ψαροντούφεκου, με αυτή να είναι οι Μαχητές, όπου από ότι φαίνεται για ακόμη μία φορά επικράτησαν όπου από την αρχή είχαν πάρει καλό προβάδισμα. Αλλά νωρίτερα είχαν έρθει σε μεγαλύτερη ένταση μεταξύ τους με αποτέλεσμα να διατυπωθεί ότι έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες.

Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Λιλιοπούλου μετά την οικειοθελή αποχώρησή της

Survivor 4: Πρώτο το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει την αποχώρηση της Έλενας Λιλιοπούλου -διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ- από το ριάλιτι επιβίωσης. Η πρώην παίκτρια των Μαχητών, την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε πως ήθελε να αποχωρήσει, καθώς όπως είπε δεν άντεχε να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά της.

Έτσι, η Έλενα Λιλιοπούλου το βράδυ της Τετάρτης 06/01 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, ενώ λίγες ώρες αργότερα η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Τι ανέφερε γι' αυτή την εμπειρία;

Η ανάρτηση της Λιλιοπούλου μετά την επιστροφή της

"Για αρχή θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχετε μια υπέροχη νέα χρονιά γεμάτη υγεία!! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που έλαβα, ομολογώ πραγματικά ότι δεν το περίμενα. Μοναδικό συναίσθημα, έπειτα να δηλώσω ευλογημένη για την εμπειρία που έζησα έστω και για τόσο λίγο ήταν εκπληκτική αν και δεν σας κρύβω ότι υπάρχει το συναίσθημα πικρίας καθώς δεν μου έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο κι έτσι αποχώρησα αμέσως.

Δεν πειράζει όλα για κάποιο λόγο γίνονται, όλα για καλό, μπορεί να μην τα κατάφερα στο Survivor όμως συνεχίζω δυνατά στην έξω ζωή. Χαρούμενη θα πω πως είμαι που επέστρεψα πίσω στους δικούς μου ανθρώπους. Θέλω να ευχηθώ επίσης καλή επιτυχία στους παίκτες που συνεχίζουν και μάχονται στο δυνατό αυτό παιχνίδι επιβίωσης.

Και επειδή υπήρξα μαχήτρια θα συνεχίσω να στηρίζω την ομάδα μου σαν τηλεθεάτρια πλέον μέχρι το τέλος", έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση:

Έλενα Λιλιοπούλου ανάρτηση Instagram

Όσα δεν ξέραμε για την Έλενα Λιλιοπούλου

Η Έλενα Λιλιοπούλου είναι 24 ετών και δουλεύει σε φούρνο ενώ λατρεύει την γυμναστική όντας προπονήτρια! Όπως τόνισε ο μοναδικός λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο Survivor είναι το έπαθλο του νικητή.

Το Athensmagazine.gr, παρά τα "ανενεργά" social της κοπέλας σας βρήκε μερικές φωτογραφίες της και σας την παρουσιάζει παρακάτω:

Survivor spoiler - Έλενα Λιλιοπούλου

Survivor spoiler - Έλενα Λιλιοπούλου

Survivor spoiler - Έλενα Λιλιοπούλου

Survivor spoiler - Έλενα Λιλιοπούλου

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share