Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler - ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα από το Survivor (28/12)!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

28 Δεκεμβρίου 2020 18:42
Survivor spoiler - ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα από το Survivor (28/12)!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ποια είναι η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα (28/12) από το Survivor παρά τα σενάρια που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες!

Αρχικά το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας άναψε φωτιές με τον Γιώργο Λιανό να ρωτάει παίκτη αν είναι έτοιμος να αποχωρήσει στο σημερινή συμβούλιο του νησιού! Αρχικά όλοι πιστέψαμε πως αυτή θα ήταν η Έλενα Κρεμλίδου λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρέθηκε την Κυριακή ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική!

Ούτε η Κάτια Ταραμπάνκο είναι αυτή που ζητάει να φύγει, παρά την τροφική δηλητηρίαση που υπέστη και τα "είδε όλα"!

Survivor spoiler: Ποια είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor;

Το spoiler που κυκλοφόρησε και ήταν αληθινό ήταν εκείνο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου 'Ευτυχείτε', που έκανε λόγο για παίκτρια από τους Μαχητές χωρίς να αναφέρει όνομα! Τώρα εμείς στο Athensmagazine.gr σας έχουμε το όνομα της παίκτριας που όχι απλά ζητάει να φύγει αλλά έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor!

Η παίκτρια λοιπόν που θα ζητήσει σήμερα να αποχωρήσει και μάλιστα θα επιμείνει στην απόφασή της είναι η Έλενα Λιλιοπούλου, δηλαδή η παίκτρια που συμπαραστεκόταν χτες στην Έλενα Κρεμλίδου που δεν ήταν σε καλή φάση ψυχολογικά χτες! Απίστευτο; Με την γυναικεία ψυχολογία δεν τα βάζει κανείς!

Υ.Γ.: Συγνώμη για την αναστάτωση αλλά όπως καταλαβαίνετε τις πρώτες ημέρες οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ προσπαθούν να παραπλανήσουν ώστε να μην υπάρχουν διαρροές όπως τα προηγούμενα χρόνια! Εφόσον όμως σας έχουμε το επιβεβαιωμένο spoiler αρκετές ώρες πριν το επεισόδιο δεν θεωρείται αποτυχημένη η διαρροή μας! Πάντως επειδή από το κανάλι "δεν μας τα λένε καλά" σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό κρατείστε μικρό καλάθι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share