Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι 3 νέοι παίκτες που μπαίνουν στο Survivor 4!

Τις 2 κυρίες τις γνωρίζαμε ήδη!

29 Δεκεμβρίου 2020 12:21
Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι 3 νέοι παίκτες που μπαίνουν στο Survivor 4!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση του "Survivor 4" είχαμε το βράδυ της Δευτέρας (28/12), με την Έλενα Λιλιοπούλου από την ομάδα των Μαχητών να είναι η παίκτρια που επέλεξε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο από τη δεύτερη μέρα.

"Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση. Δεν έχω θέμα με τον ύπνο, το φαγητό, τη βρωμιά. Μπορώ να τα καταφέρω. Το πρόβλημά μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ να ανεχτώ τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις το απέραντο γαλάζιο, δεν μπορείς να φύγεις, δεν μπορείς να πας πουθενά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ", είπε στον παρουσιαστή.

Παράλληλα, είδαμε να υπάρχει ένταση στο "παρθενικό" συμβούλιο του νησιού, ενώ μάθαμε τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Την ίδια στιγμή νέα πρόσωπα ετοιμάζονται να μπουν στις ομάδες των Μαχητών και των Διασήμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, γνωστή και ως "γαζέλα της Μυκόνου", βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και τις επόμενες μέρες πρόκειται να τη δούμε στο παιχνίδι. Ωστόσο, δεν έχει γίνει σαφές σε ποια ομάδα θα δούμε την εκρηκτική ρεπόρτερ του "Mykonos Live Tv", καθώς οι ισορροπίες έχουν αλλάξει.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή "Ευτυχείτε", η influencer και επιχειρηματίας επρόκειτο να μπει στους Μαχητές, αλλά υπάρχουν σκέψεις να μπει στους Διάσημους, καθώς τα αγωνίσματα έδειξαν πως η κόκκινη ομάδα είναι πιο αδύναμη από τη μπλε και χρειάζεται άμεσα ενίσχυση.

Επίσης, η Ανθή Σαλαγκούδη ετοιμάζεται να μπει στο "Survivor 4".

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Πρωινό, επειδή η παραγωγή του "Survivor" έχει διαπιστώσει την ανισότητα μεταξύ των δύο ομάδων, έχει ήδη καταρτιστεί υπό άκρα μυστικότητα μια λίστα με τρεις celebrities, οι οποίοι συζητούν ήδη με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya.

Πρόκειται για τρεις νέους άνδρες διάσημους που θα μπουν σταδιακά στην ομάδα, με τον τραγουδιστή Ιάσονα Μανδηλά να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share