Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: 12 παίκτες στους Διάσημους! Ο ένας ταξιδεύει αυτή την ώρα για Άγιο Δομίνικο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θα μπουν παίκτες και στους Μαχητές!

22 Δεκεμβρίου 2020 19:50
Survivor spoiler: 12 παίκτες στους Διάσημους! Ο ένας ταξιδεύει αυτή την ώρα για Άγιο Δομίνικο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρομερή αποκάλυψη από το Athensmagazine.gr καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αυτή την ώρα ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο και 11ος παίκτης των Διασήμων, ενώ σύντομα θα υπάρξει και 12ος!

Μπορεί να σας έχουμε γνωρίσει έναν έναν τους 20 παίκτες αλλά φαίνεται πως ο Ατζούν τράβηξε... "22", αφού το μεγάλο deal ολοκληρώθηκε και αυτή την ώρα μια εντυπωσιακή γυναίκα ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα των Διασήμων!

Survivor: Ποια είναι η νέα παίκτρια των Διασήμων;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr τις βαλίτσες της για Άγιο Δομίνικο ετοίμασε η Ανθή Σαλαγκούδη!

Η κούκλα δημοσιογράφος αποδέχθηκε την πρόταση και σίγουρα πολλά μάτια θα είναι καρφωμένα πάνω της στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν πως το deal με τον Ατζούν άργησε να πραγματοποιηθεί με αποτέλεσμα οι πρώτοι παίκτες να έπρεπε να ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο ώστε να προλάβουν να είναι όλα έτοιμα στις 27 Δεκεμβρίου, όταν και θα γίνει η πρεμιέρα του ριάλιτι!

Μάλιστα η όμορφη δημοσιογράφος δεν θα είναι η μόνη που θα μπει καθυστερημένα στην ομάδα των Διασήμων, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, για Άγιο Δομίνικο μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει και ο γνωστός Ολυμπιονίκης, Ιωάννης Μελισσανίδης!

Survivor: Ποια είναι η Ανθή Σαλαγκούδη;

Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Σαλαγκούδη επί κυβέρνησεως Καραμανλή, ο οποίος εκλεγόταν επί σειρά ετών στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα περιοδικά.

Παράλληλα ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας! Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα.

Πέρα από κόρη πρώην υπουργού είναι ενεργό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και στις τελευταίες εκλογές εξελέγη δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδιασμό του Κώστα Γκιουλέκα.

Περιπέτεια στην ΕΡΤ

Προσελήφθη στην ΕΡΤ πριν από μερικούς μήνες ως προσωπικό ειδικών θέσεων με μισθό 3.500 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες. Αρχικά ήταν να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή αλλά απέτυχε στα δοκιμαστικά και επρόκειτο να αντικαταστήσει την Μπήλιω Τσουκαλά στο «Έχει γούστο».

Δεν τα κατάφερε όμως κι εκεί και τελικά, μετά από πολλά δοκιμαστικά και προσπάθειες του κρατικού καναλιού, θα παρουσιάσει πρωινή εκπομπή με τον Γιάννη Δάρρα και τον Ηλία Μαμαλάκη.

Στην ΕΡΤ όλοι παραδέχονται ότι η Ανθή κοσµεί τους µουντούς διαδρόµους µε την αιθέρια και εντυπωσιακή παρουσία της. Σε αυτήν προσδίδει περαιτέρω και το ασυνήθιστο για τα ενδυµατολογικά ήθη της κρατικής τηλεόρασης, λαµπερό βεστιάριο που... κουβαλά καθηµερινά µαζί της. Οι ενδυµατολογικές επιλογές «δένουν» αριστοτεχνικά µε τις προσεγµένες υψηλές γόβες της.

Η κόρη του πρώην υφυπουργού της ΝΔ, Γιώργου Σαλαγκούδη, δεν φαίνεται ότι το βάζει εύκολα κάτω. Ακόµη και αν τελικά δεν στεφθεί με επιτυχία η συµµετοχή της στην εκποµπή, µια δεύτερη πόρτα, στην ΕΤ3, παραµένει πάντα ανοιχτή.

Ολοι αναγνωρίζουν στην ΕΡΤ ότι η Ανθή Σαλαγκούδη καταβάλλει φιλότιµες προσπάθειες. Είναι φιλική, συµπαθής, αυτό που λέµε «καλό παιδί» και δέχεται µε υποµονή και χωρίς κοµπασµό ή αλαζονεία την καθοδήγηση και τα σεµινάρια στο κρατικό κανάλι. Αντιθέτως, έχει και άποψη που δικαιολογεί την επιµονή της. «Επειδή είµαι κόρη πολιτικού, δεν πρέπει να βρω ποτέ δουλειά ως δηµοσιογράφος;», αναρωτιέται σε δηλώσεις της, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για την τοποθέτησή της στην ΕΡΤ.

Ο πατέρας της, πρώην υφυπουργός, Γιώργος Σαλαγκούδης, δεν έπαψε ποτέ να φιλοδοξεί να τη δει στην πρώτη γραµµή της πολιτικής.

Survivor: Θα μπουν παίκτες και στους Μαχητές!

Δεδομένο είναι πως με την πάροδο του χρόνου θα μπουν παίκτες και στους Μαχητές! Η μια είναι σίγουρο πως θα είναι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι που σας την είχαμε παρουσιάσει πριν λίγες μέρες εδώ στο Athensmagazine.gr ως σίγουρη συμμετοχή! Ο άλλος παίκτης των Μαχητών δεν αποκλείεται να είναι ο Νάσος Νταλλής που επίσης σας είχαμε γνωρίσει εδώ. Για την πρώτη είναι σίγουρο για τον δεύτερο δεν θεωρείται τίποτα οριστικό!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share