Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler - Νάσος Ντάλλης: Ο κούκλος σωματοφύλακας του Αντώνη Ρέμου είναι ο ... "Νικόλας Αγόρου" του Survivor 4!

Θα απογειώσει το γυναικείο κοινό στον Άγιο Δομίνικο!

19 Δεκεμβρίου 2020 20:35
Survivor spoiler - Νάσος Ντάλλης: Ο κούκλος σωματοφύλακας του Αντώνη Ρέμου είναι ο ...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο Dj και σωματοφύλακας, Νάσος Ντάλλης που θα μάθουμε φέτος, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, και το Survivor;

Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος από την πρώτη στιγμή θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο και το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Το Survivor 4 ή αν προτιμάτε το Survivor 2021 αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, ωστόσο μέχρι τότε θα σας γνωρίσουμε σταδιακά όλους τους παίκτες που θα πάρουν μέρος!

Survivor: Ποιος είναι ο Νάσος Ντάλλης;

Σήμερα λοιπόν θα σας γνωρίσουμε έναν από τους Μαχητές! Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει αλλά το Athensmagazine.gr γνωρίζει καλά πως ο DJ και σωματοφύλακας του Αντώνη Ρέμου ετοιμάζεται (αν δεν έχει αναχωρήσει ακόμα) για Άγιο Δομίνικο!

Ο Νάσος λοιπόν είναι από τους πιο γνωστούς DJ στην Ελλάδα και έπαιζε μουσική, προ κορωνοϊού, σ' όλη την χώρα αλλά και σε Αγγλία και Κύπρο! Είναι 34 ετών και θα περάσει τους επόμενους μήνες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Νάσος Ντάλλης είναι ένας από τους νεότερους στον χώρο των Dj μόλις τα τελευταία 5 έτη δουλεύει επαγγελματικά αλλά έχει καταφέρει να κάνει πορεία αξιοζήλευτη από συναδέλφους του που μετράνε πάνω από 15 χρόνια πίσω από τα decks….

Διανύει το 34ο έτος της ζωής του και τον 5 χρόνο του σαν επαγγελματίας Dj στα μεγαλύτερα Αθηναϊκά Clubs κ όχι μόνο…

Με αρκετά guests σε επαρχίες κ Κύπρο μέρα με την μέρα κάνει όλο κ περισσότερους να τον αναζητούν κ να τον θαυμάζουν για την συνεχή επιτυχία του…

Εμφανίσιμος, κοινωνικός, επί χρόνια αθλητής μέχρι σήμερα και πάντα χαμογελαστός τα κυριότερα χαρακτηριστικά που τον αποτελούν κ τον καθιστούν πλέον στους περιζήτητους mainstream djs της χώρας μας …

Αξιό απορίας είναι η τόσο γρήγορη εδραίωση του στους κορυφαίους Djs κ η συνεχής κ αδιάκοπη επιτυχία του…

Εξελίσσεται μέρα με την μέρα κ δεν κρύβει ότι ακόμα κ σήμερα παίρνει ιδέες από άλλους συναδέλφους του αλλά πάντα βάζοντας το δικό του χρώμα κ την δική του φαντασία…

O Νάσος στον στρατό υπηρέτησε αλεξιπτωτιστής στις Δυνάμεις Καταδρομών και τα άλματα είναι η μεγάλη του αγάπη! Όπως καταλαβαίνετε θα είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στο Survivor και θα τον χαρακτηρίζαμε ως τον... Νικόλα Αγόρου του Survivor 4, καθώς είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στα τατουάζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νάσος Νταλλής έχει ήδη ένα αρκετά δυνατό Instagram με περισσότερους από 30.000 followers και το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει παρακάτω μερικές φωτογραφίες:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share