Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η "Γαζέλα της Μυκόνου" που θα ερωτευτεί και ο Άγιος Δομίνικος μέσα από το Survivor 4!

Από την Μύκονο στον... Άγιο Δομίνικο!

20 Δεκεμβρίου 2020 17:00
Survivor spoiler - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η "Γαζέλα της Μυκόνου" που θα ερωτευτεί και ο Άγιος Δομίνικος μέσα από το Survivor 4!

Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος από την πρώτη στιγμή θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο και το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Το Survivor 4 ή αν προτιμάτε το Survivor 2021 αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, ωστόσο μέχρι τότε θα σας γνωρίσουμε σταδιακά όλους τους παίκτες που θα πάρουν μέρος!

Survivor: Ποια είναι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι;

Πάμε να γνωρίσουμε και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι για όσους φυσικά δεν την γνωρίζουν! Πρόκειται για την κυρία Mykonos Live Tv ενώ έχει στην κατοχή και κατάστημα αισθητικής!

«Η Γαζέλα της Μυκόνου», θα είναι εκτός απροόπτου παίκτρια των Μαχητών στο Survivor 4 και το σίγουρο είναι ότι θα ταράξει τον αντρικό πληθυσμό! Άδικα;

Πρόκειται για μία συνεργάτιδά του MykonosLiveTv, με άκρως εντυπωσιακές αναλογίες που… κόβουν την ανάσα και σε κάνω να την κοιτάζω με το στόμα ανοιχτό.

Για όσους απορούν για την καταγωγή της η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και ήρθαν στη χώρα μας για γαμήλιο ταξίδι. Μαγεμένοι από τις ομορφιές και τον τρόπο ζωής της χώρας μας, αποφάσισαν να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Όσον αφορά τον λογαριασμό της στο Instagram η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποτελεί ήδη μια star με περισσότερους από 155.000 followers! Το Athensmagazine.gr έριξε μια ματιά και σας την παρουσιάζει παρακάτω:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share