Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Survivor - spoiler: Στο σημερινό αγώνισμα ο Μάριος Πρίαμος! Βίντεο ντοκουμέντο!

Τρομερό παρασκήνιο από το σημερινό επεισόδιο!

24 Απριλίου 2018 15:59
Survivor - spoiler: Στο σημερινό αγώνισμα ο Μάριος Πρίαμος! Βίντεο ντοκουμέντο!

Άργησε να κυκλοφορήσει το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor και είχε τον λόγο του! Ποιος είναι αυτός; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας το σημερινό επεισόδιο ή καλύτερα το αγώνισμα που θα δούμε σήμερα στο Survivor τα γυρίσματά του έγιναν μόλις χτες! Και ποιος το πρόδωσε; Ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης!

Ο παρουσιαστής του πετυχημένου ριάλιτι επιβίωσης ανέβασε χτες μια ιστορία στο Instagram και όπως βλέπεται από πίσω φαίνεται το σκηνικό από το επεισόδιο που θα δούμε σήμερα ενώ δίπλα του ήταν και ο Μάριος Πρίαμος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (24/04) το έπαθλο επικοινωνίας!

Ο Κύπριος πρώην παίκτης του ριάλιτι, ως γνωστόν μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη, βρίσκεται εδώ και 2 ημέρες στον Άγιο Δομίνικο, και δίνει το παρόν στο σημερινό αγώνισμα! Τώρα αν θα έχει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο ή θα είναι απλά θεατής και δεν θα τον δείξει η κάμερα αυτό δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε ακόμα!

Το Athensmagazine.gr πάντως σας παρουσιάζει παρακάτω τόσο το βίντεο από την ιστορία του Σάκη Τανιμανίδη, όσο και φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα που αποδεικνύει ότι πρόκειται για το ίδιο ακριβώς επεισόδιο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share