Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor: Διέρρευσαν ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! (video)

8 Μαΐου 2017 14:13
Survivor: Διέρρευσαν ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! (video)

Έφτασε η μέρα που όλοι περιμέναμε! Η μέρα που καθηλώνει τους τηλεθεατές και φανατικούς του Survivor. Το πιο δύσκολο αγώνισμα, κυρίως για την ψυχολογία των παικτών, καθώς θα παλέψουν για να κερδίσουν την ασυλία της ομάδας τους!

Την προηγούμενη εβδομάδα έχασαν οι «Μαχητές» και μετά από επιθυμία του κοινού, αποχαιρέτησαν από την ομάδα τους τον Ορέστη Τσανγκ! Σήμερα ποια ομάδα θα αναγκαστεί να χάσει κάποιον παίκτη της;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ελάχιστοι το παρατήρησαν: Η χειρονομία του Μάριου Πρίαμου στην Σάρα που την έκανε έξαλλη…. Αγρίεψε η «ήρεμη δύναμη» των Μαχητών! (Βίντεο)

Ο αγώνας για την ασυλία φέρνει μεγάλες ανατροπές και αλλάζει όλα τα δεδομένα. Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο που παρουσίασε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή La Biri Biri -τις μεταφέρουμε όπως πάντα με επιφύλαξη- απόψε θα βγουν στον τάκο τέσσερα άτομα. Η ομάδα που κερδίζει στον αγώνα για την ομαδική ασυλία είναι οι Μαχητές. Έτσι οι Διάσημοι έρχονται στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού ποιος παίκτης θέλουν να αποχωρήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας, γιατί αποφάσισαν να εκθέσουν τον Ντάνο, ποιος κρύβεται πίσω… (βίντεο)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, λοιπόν, υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα θα είναι: ο Κώστας Κοκκινάκης, η Λάουρα Νάργες, ο Μπο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Ατομική ασυλία κερδίζουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε όλα αυτά να γίνονται πράξη στο σημερινό επεισόδιο! Την αποχώρηση θα το δούμε την ερχόμενη Τετάρτη. Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ παρακάτω:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share