Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Survivor αποκάλυψη: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας, γιατί αποφάσισαν να εκθέσουν τον Ντάνο, ποιος κρύβεται πίσω… (βίντεο)

8 Μαΐου 2017 12:38
Survivor αποκάλυψη: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας, γιατί αποφάσισαν να εκθέσουν τον Ντάνο, ποιος κρύβεται πίσω…  (βίντεο)

… από όλη αυτή την ιστορία.

Μα φυσικά η παραγωγή του Survivor η οποία φτιάχνει τα παιχνίδια με στόχο την υψηλή τηλεθέαση και το ενδιαφέρον του φανατικού τηλεθεατή του παιχνιδιού!

Πάμε να δούμε ένα-ένα τα πράγματα με τη σειρά. Το Athensmagazine.gr σας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για το τί ακριβώς συμβαίνει στο Survivor. Προσπαθούμε να σας λέμε όλα εκείνα που δεν θέλουν να σας μεταφέρουν ή που δεν γράφουν οι κάμερες στο παιχνίδι...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ!

Όλοι εχθές στο Survivor είδαμε έναν Αγγελόπουλο να απασφαλίζει και να ξεφεύγει και με τον Χρανιώτη αλλά και με τον Σπαλιάρα που έκανε την άσεμνη χειρονομία.

Πηγές μας στον Άγιο Δομίνικο μας λένε δύο πράγματα. Πρώτον ότι αν δεν συγκρατούσε ο Τανιμανίδης και η παραγωγή του Survivor τον Αγγελόπουλο θα είχε χιμήξει στον Σπαλιάρα, δεύτερον ότι τέτοια μπινελίκια και τέτοιες συμπεριφορές μέσα στο παιχνίδι σε κόντρες μεταξύ συμπαικτών αλλά και αντιπάλων έχουν ξαναγίνει!!! Μας ανέφεραν συγκεκριμένα ότι και ο Μπο έχει ξεφύγει σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά και παλαιότερα ο Χανταμπάκης είχε ξεφύγει σε ανταγωνιστικό επίπεδο με παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

«Μας έλεγαν αυτά τα κομμάτια να τα απομονώνουμε και να τα κόβουμε διότι με βάση τον Νόμο, επειδή το παιχνίδι παίζεται σε ώρα prime time που βλέπουν έφηβοι και παιδιά, δεν θα έπρεπε να έχει ούτε ξεσπάσματα βίας ούτε βωμολοχίες. Μας είχαν πει τότε ότι κινδυνεύουμε σίγουρα με πρόστιμο από το ΕΣΡ αλλά και σε ακραία περίπτωση ακόμη και με αλλαγή ώρας του παιχνιδιού. Δεν μπορέσαμε ποτέ να καταλάβουμε πώς αυτή τη φορά επέτρεψαν να δείξουμε στον κόσμο χωρίς να κόψουμε τίποτα από την έκρηξη του Αγγελόπουλου εναντίον και του Σπαλιάρα αλλά και του Χρανιώτη». Αυτά μας είπε άνθρωπος μέσα από το παιχνίδι.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται ανεξήγητο αλλά πιστεύουμε ότι αν το κοιτάξουμε πιο ψύχραιμα θα βρούμε την εξήγηση. Απλά, όπως το έχουμε ξαναγράψει στο athensmagazine.gr η παραγωγή του Survivor θέλει να αποκαθηλώσει στα μάτια του κόσμου έναν παίκτη που ήταν φαβορί με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Δεν θέλουμε να γράψουμε ότι θέλουν να τον εξευτελίσουν , αλλά σαφώς πρόκειται για μια προσπάθεια να του κόψουν φτερά και πόδια.

Νομίζουμε ότι στη συνέχεια του παιχνιδιού θα γίνουμε μάρτυρες και άλλων τέτοιων καταστάσεων.

ΕΠΑΘΛΟ ΑΣΥΛΙΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...

Την προηγούμενη εβδομάδα έχασαν οι Μαχητές σε ένα παιχνίδι ασυλίας που βούιξε το διαδίκτυο και το twitter ότι ήταν στημένο.

Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα δυσκολεύουν για όλους, το σημερινό παιχνίδι όμως όπως παρακολουθήσαμε στο βίντεο του τρέιλερ, έχει ένα στοιχείο που προφανώς δίνει μπόνους στους... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share