Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Μάθιου Πέρι: «Εκείνο το απόγευμα καθόμουν στο διαμέρισμά μου και...» - Τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε με την Ιόν Σκάι λίγες ημέρες πριν πεθάνει (photo)

«Γεια! Ελπίζω όλα να είναι καλά. Έκανα διαλογισμό...»

31 Οκτωβρίου 2023 10:40
Μάθιου Πέρι: «Εκείνο το απόγευμα καθόμουν στο διαμέρισμά μου και...» - Τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε  με την Ιόν Σκάι λίγες ημέρες πριν πεθάνει (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το φως της δημοσιότητας βλέπει μια συγκινητική τελευταία ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε ο Μάθιου Πέρι με την Ιόν Σκάι λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή. Ενώ, γνωστός κωμικός προκαλεί οργή με τα μηνύματά του για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Η ηθοποιός δημοσίευσε screenshots των μηνυμάτων τους στον λογαριασμό της στο Instagram, την Κυριακή 29 Oκτωβρίου. Τα μηνύματα συνόδευε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να χαμογελάει δίπλα στον σταρ της σειράς «Τα Φιλαράκια».

Η Σκάι είχε πρωταγωνίστησε στο «“A Night in the Life of Jimmy Reardon» με τον Πέρι το 1988. «Είμαι πολύ πολύ λυπημένη. Τον αγαπούσα αυτόν τον τύπο», έγραψε στη λεζάντα.

«Εκείνο το απόγευμα καθόμουν στο διαμέρισμά μου και...»

Ο 54χρονος ηθοποιός ξεκίνησε τη συζήτηση στις 15 Οκτωβρίου γράφοντας: «Γεια! Ελπίζω όλα να είναι καλά. Έκανα διαλογισμό (διαλογίζομαι τώρα) και άρχισε να παίζει το "In You (sic) Eyes". Και αμέσως σκέφτηκα πόσο όμορφη είσαι».

Το τραγούδι ακούγεται σε μία από τις πιο γνωστές ταινίες της Σκάι, το «Say Anything».

«Ωωωω. Το λατρεύω αυτό», του απάντησε η Σκάι. Ο Πέρι έγραψε: «Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη και υγιής».

Η Σκάι απάντησε: «Ναι, είμαι και τα δύο. Νομίζω! Χαίρομαι που σε ακούω. Έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις μαζί σου».

«Κι εγώ. Εκείνο το απόγευμα, καθόμουν στο διαμέρισμά μου και ήσουν εκεί!», έγραψε ο Πέρι και η συνομιλία ολοκληρώθηκε με ένα like από πλευράς Σκάι.

Τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε ο Μάθιου Πέρι με την Ιόν Σκάι λίγες ημέρες πριν πεθάνει

Στη λεζάντα της ανάρτησης η Σκάι έγραψε πως ήταν πολύ λυπημένη. Είναι μία από τις πολλές πρώην συμπρωταγωνίστριες του Πέρι που τίμησαν τον υποψήφιο για Emmy ηθοποιό με μια δήλωση στα social media μετά τον θάνατό του το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Μάθιου Πέρι: «Τα Φιλαράκια» έσπασαν τη σιωπή τους - «Ήμασταν κάτι περισσότερο από συμπρωταγωνιστές, είμαστε οικογένεια!»

Δύο μέρες μετά τον θάνατο του Matthew Perry, οι συμπρωταγωνιστές τους στη θρυλική σειρά «Τα Φιλαράκια» έσπασαν τη σιωπή τους.

Με μια κοινή δήλωση οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer μίλησαν για την απώλεια του Matthew Perry, του αγαπημένου τους φίλου και πρώην συμπρωταγωνιστή από τη σειρά «Τα Φιλαράκια», ο οποίος πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 54 ετών.

«Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια», ανέφερε η δήλωσή τους τη Δευτέρα, την οποία μετέδωσε αποκλειστικά το περιοδικό People. «Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την ανεξιχνίαστη απώλεια» γράφει η ανακοίνωση.

«Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε», συνεχίζει η δήλωση. «Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο» καταλήγει η ανακοίνωση. Το μήνυμα υπέγραψαν οι Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc και Schwimmer.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share