Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Scarlett Johansson: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Η χολιγουντιανή ηθοποιός έχει ήδη μια 6χρονη κόρη

7 Ιουλίου 2021 09:14
Scarlett Johansson: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της φαίνεται πως είναι η Scarlett Johansson. Η Χολιγουντιανή σταρ και πρωταγωνίστρια της ταινίας Black Widow περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Colin Jost, σύμφωνα με την Page Six.

Η Scarlett Johansson που έχει ήδη μια πανέμορφη κόρη, την 6χρονη Rose από τον προηγούμενο γάμο της με τον Romain Dauriac, είναι σε γλυκιά αναμονή για το δεύτερο baby boom.

Οι φήμες ξεκίνησαν από τον περασμένο μήνα καθώς η διάσημη ηθοποιός παρόλο που είναι η πρωταγωνίστρια -και συμπαραγωγός- της ταινίας Black Widow επέλεξε να μην κάνει εμφανίσεις για την προώθησή της. Αντίθετα, η ίδια εμφανίστηκε μέσω Zoom στην εκπομπή του Jimmy Fallon, Tonight Show και την είδαμε μόνο σε πολύ κοντινό πλάνο.

σκάρλετ γιόχανσον έγκυος

Έπειτα δεν εμφανίστηκε στην προβολή της ταινίας στο Hamptons Friday, όπου είδαμε τον συμπρωταγωνιστή της να δίνει το «παρών» και να πηγαίνει και στο πάρτι της ταινίας, ενώ πολλοί φανς της αναφέρουν ότι η σταρ έχει αλλάξει ακόμη και τις καθημερινές συνήθειες και τις βόλτες με τον σκύλο της, γεγονός που υποδηλώνει πως είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

Εκτός από τις φήμες όμως, πηγές της Page Six αναφέρουν ξεκάθαρα πως η Scarlett και ο Colin θα γίνουν σύντομα γονείς.

«Η Scarlett είναι έγκυος. Εκείνη και ο σύζυγός της είναι ενθουσιασμένοι», αναφέρει πηγή της ιστοσελίδας, ενώ άνθρωπος που γνωρίζει το ζευγάρι δηλώνει: «Η Scarlett είναι έγκυος αλλά κρατά χαμηλό προφίλ».

Τζένιφερ Λόπεζ: Μιλά ανοιχτά για την επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ

Η επανασύνδεση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ μετά από 17 χρόνια ήταν σίγουρα η έκπληξη της χρονιάς. Το ζευγάρι έσμιξε ξανά τον περασμένο Απρίλιο, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της Λατίνας star με τον Alex Rodriguez, με την είδηση να κάνει τον γύρο του πλανήτη.

Ως τώρα η 51χρονη superstar δεν είχε μιλήσει για τη σχέση της παρά μόνο κυκλοφορούσε ανενόχλητη στους δρόμους ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές με τον Ben Affleck.

«Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα»

Η Jennifer Lopez έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τα νέα για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck. Η star, μιλώντας στη Zane Lowe στο Apple Music 1, αποκάλυψε ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη», είπε η JLo. «Ξέρω ότι ο κόσμος αναρωτιέται. ‘’Πώς είσαι; Τι συμβαίνει; Είσαι ΟΚ;’’ Ε, αυτό είναι. Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα. Και θέλω οι άνθρωποι που νοιάζονται για μένα, γιατί κι εγώ τους νοιάζομαι, να γνωρίζουν ότι είμαι σε ένα σημείο στη ζωή μου που περνώ μια χαρά μόνη μου. Και πιστεύω πως όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο σού συμβαίνουν υπέροχα πράγματα, τα οποία ποτέ δεν πίστευες ότι θα σου ξανασυμβούν. Εκεί βρίσκομαι, λοιπόν. Και λατρεύω αυτήν την αγάπη που δέχομαι τώρα και όλες τις όμορφες ευχές. Και θέλω να ξέρουν όλοι πως είναι η καλύτερη στιγμή. Είναι η καλύτερη εποχή της ζωής μου», συνέχισε.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share