Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

La Casa de Papel: «Φωτιά» τα σχόλια στο twitter για την 4η σεζόν - «Πρωταγωνιστές» κορωνοϊός, Τσιόδρας και… Τσέρνομπιλ (photo)

«Βροχή» τα σχόλια

6 Απριλίου 2020 15:35
La Casa de Papel: «Φωτιά» τα σχόλια στο twitter για την 4η σεζόν - «Πρωταγωνιστές» κορωνοϊός, Τσιόδρας και… Τσέρνομπιλ (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δημοφιλής σειρά «La Casa de Papel» επέστρεψε με 4η σεζόν στο Netflix και το Twitter δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητο για τη σειρά-φαινόμενο. «Πρωταγωνιστές» στα σχόλια «φωτιά» των χρηστών ήταν ο κορωνοϊός, ο Τσιόδρας και... το Τσέρνομπιλ

Παράλληλα, κάποιοι πήραν θέσεις στον καναπέ με την κατάλληλη αμφίεση, ενώ άλλοι εξέφρασαν ελπίδες να δουν την επιστροφή της Ναϊρόμπι με την ίδια να σκοτώνει τον Αρτουρίτο.

Δείτε τα σχόλια στο twitter:

​Το γεγονός ότι η πρεμιέρα του 4ου κύκλου La Casa de Papel συνέπεσε με την επιδημία του κορωνοϊού επηρέασε ξεκάθαρα τον σχολιασμό των Ελλήνων χρηστών του Twitter:

​Φυσικά δεν έλειψαν κι αυτοί που δήλωσαν απηυδισμένοι με όλη τη μανία για το La Casa de Papel και τους πολλούς κύκλους της σειράς:

La Casa de Papel: Ποιος 4ος κύκλος; Πρωταγωνιστές της σειράς είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή

Μπορεί όλο το Netflix να κινείται σε ρυθμούς La Casa de Papel ωστόσο το Athensmagazine.gr σας κάνει μια αποκάλυψη σχετικά με ηθοποιούς της σειράς!

Ποιοι πρωταγωνιστές είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή και ελάχιστοι το γνωρίζατε μέχρι σήμερα; Συγκεκριμένα η Maria Pedraza και ο Jaime Lorente, κατά το «La Casa de Papel» γνωστοί ως Alison Parker και Denver είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν!

Μάλιστα οι δύο ηθοποιοί έχουν παίξει και ως ζευγάρι στην έτερη ισπανική σειρά του Netflix "Elite", με την "Μαρίνα" να βρίσκει τραγικό θάνατο στο τέλος του πρώτου γύρου ενώ ήταν έγκυος στην σειρά στο παιδί του... σημερινού της αγαπημένου!

Οι δυο πρωταγωνιστές της σειράς πέρασαν αρκετό καιρό μαζί στα γυρίσματα του La Casa de Papel, μετά στο Elite ήρθαν ακόμα πιο κοντά (βοήθησαν και οι ερωτικές τους σκηνές) και το αποτέλεσμα δημοσιεύτηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Cuore!

Το νέο hot ζευγάρι της Ισπανίας απαθανατίστηκε από παπαράτσι να περπατά χέρι-χέρι στη Μαδρίτη και φιλιέται στη μέση του δρόμου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

O 27χρονος Lorente και η 22χρονη Maria, είχαν αρκετές κοντινές φωτογραφίες στο Instagram τον τελευταίο καιρό ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα υπήρχε ειδύλλιο μεταξύ τους.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share